Brad Pitt | Γιατί δεν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ines de Ramon

Λίγο πριν συμπληρώσουν έναν χρόνο μαζί, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν νιώθει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η σχέση του Brad Pitt και της Ines de Ramon να είναι πιο δυνατή από ποτέ τη στιγμή πλησιάζουν προς την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι το επόμενο βήμα θα συμβεί τόσο σύντομα.

Ο 59χρονος Pitt και η 30χρονη de Ramon "περνούν σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί", όπως αποκαλύπτει άτομο του στενού τους περιβάλλοντος στο US Weekly σημειώνοντας ότι η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει "έρθει πολύ κοντά" με τον "στενό κύκλο επαφών" του ηθοποιού.

Ενώ "τα πράγματα μεταξύ τους πάνε τέλεια", η πηγή λέει στο Us ότι ο Pitt δεν είναι έτοιμος να κάνει τη σχέση του πιο επίσημη και οικογενειακή. 

"Ο Brad δεν έχει ακόμη συστήσει τα παιδιά του στην Ines", υποστηρίζει η ίδια πηγή. "Δεν είναι ότι δεν αγαπάει την Ines, απλά θέλει να σιγουρευτεί ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει πριν κάνει αυτό το μεγάλο βήμα".

Ο Brad Pitt είναι πατέρας έξι παιδιών - του Maddox, 21 ετών, του Pax, 19 ετών, της Zahara, 18 ετών, της Shiloh, 17 ετών και των διδύμων Vivienne και Knox, 14 ετών - με την πρώην σύζυγο του Angelina Jolie.

"Έχει βγει με μερικές γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν έχει συστήσει καμία τους", συνεχίζει η πηγή, προσθέτοντας ότι ο γοητευτικός ηθοποιός είναι "ευτυχισμένος" με το πώς εξελίσσεται η σχέση του με την Ines de Ramon "και δεν βιάζεται να προχωρήσει τα πράγματα, εκτός κι αν αυτό εξελιχθεί οργανικά", απολαμβάνοντας τα πρώτα στάδια αυτού του δυνατού ειδυλλίου.

Διαβάστε Επίσης