Meghan Markle | Οι φόβοι για το μέλλον του Archie και της Lilibet

Η Meghan Markle επέστρεψε στη Νέα Υόρκη με τον πρίγκιπα Harry κάνοντας δύο επίσημες εμφανίσεις.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πραγματοποίησαν την πρώτη δια ζώσης εκδήλωση με το Archewell Foundation. Το ζευγάρι επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει για τη σημασία της ψυχικής υγείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

Λίγο πριν βρεθούν μπροστά από το συγκεντρωμένο πλήθος ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επισκέφτηκαν το The Marcy Lab School στο Brooklyn. "Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στη Νέα Υόρκη" δήλωσε το ζευγάρι. Η τελευταία φορά που είχαν βρεθεί στο Μεγάλο Μήλο ήταν τον περασμένο Μάιο όταν η Meghan Markle τιμήθηκε στα βραβεία Ms. Foundation's Women of Vision.

Οι φόβοι της Meghan Markle για τα παιδιά της

Αυτή τη φορά συμμετείχαν σε ένα forum στο πλαίσιο του Word Mental Health Day Festival. Κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου λόγου τους ο Harry και η Meghan ευχαρίστησαν τους γονείς που συνάντησαν. 

"Δεν μπορώ να αρχίσω χωρίς να ευχαριστήσω όλους τους γονείς, τις μητέρες και τους πατεράδες που βρίσκονται εδώ σήμερα, που είναι με φυσική παρουσία εδώ σήμερα - αλλά και που είναι μαζί μας σε αυτό το ταξίδι της περασμένης χρονιάς για τη δημιουργία μιας κοινότητας κοινών εμπειριών" τόνισε ο πρίγκιπας Harry.

"Έναν χρόνο πριν συναντήσαμε κάποιες από τις οικογένειες, όχι όλες. Εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατο να μη κλάψουμε καθώς είμαι σίγουρη πολλοί από εσάς που είναι εδώ σήμερα έχουν ακούσει αυτές τις ιστορίες" ανέφερε αρχικά η Meghan Markle.

"Ως γονείς, τα παιδιά μας είναι πολύ μικρά -είναι 2,5 και 4,5- αλλά τα social media δεν είναι μακρυά" συνέχισε. "Πιστεύω ότι από τη δημιουργία τους, υπάρχει μία πλευρά που υποτίθεται ότι είναι θετική, στη δημιουργία μιας κοινότητας και ότι κάτι μεταβιβάζεται και δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσεις και να μην βοηθήσεις αυτές τις οικογένειες για να ακουστούν οι ιστορίες τους". 

"Το να είμαι μητέρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε όλη τη ζωή μου -και φυσικά το να είμαι σύζυγος- αλλά θα έλεγα ότι νιώθω τυχερή που τα παιδιά μας είναι σε μία ηλικία, ξανά, πολύ νεαρή οπότε δεν αφορά το άμεσο μέλλον μας. Ωστόσο νιώθω φοβισμένη για το πώς συνεχώς αλλάζι και και είναι μπροστά μας" είπε αναφορικά με τα social media και τον ρόλο τους στην ψυχική υγεία. 

"Πιστεύω ότι αν είσαι γονιός, και παρεμπιπτόντως ακόμα κι αν δεν είσαι γονιός βλέπεις τους φίλους σου να επηρεάζονται, βλέπεις τους ενήλικες που επηρεάζονται από αυτό, ο καθένας επηρεάζεται από τον διαδικτυακό κόσμο και τα social media και κάποιοι περισσότερο από άλλους, και όλοι θέλουμε απλά να νιώσουμε ασφαλείς. Θέλεις να νιώσεις μια κοινότητα, θέλεις να νιώσεις συνδεδεμένος και ειδικά στην πανδημία αλλά θέλεις να νιώθεις και ασφαλής". 

Meghan Markle | Οι φόβοι για το μέλλον του Archie και της Lilibet

Το look που επέλεξε η Meghan Markle

Η δούκισσα του Sussex επέλεξε για ακόμη μία φορά το αγαπημένο της λευκό χρώμα. Προτίμησε ένα κομψό σύνολο Altuzarra και το συνδύασε με γόβες Altuzarra. Ολοκλήρωσε το look της με χρυσά σκουλαρίκια Sarah Hendler. Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα updo χτένισμα ενώ για το μακιγιάζ προτίμησε smoky eye. 

Διαβάστε Επίσης