Cher | Απαντά στα δημοσιεύματα που την κατηγορούν ότι οργάνωσε την απαγωγή του γιου της

Η ντίβα της μουσικής σκηνής δίνει για πρώτη φορά τη δική της απάντηση στην κατηγορία της πρώην συζύγου του γιου της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν πριν από περίπου έναν μήνα όταν άρχισαν να έρχονται στο φως δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Cher φέρεται να προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απαγάγουν τον μικρότερο γιο της, από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης σε μια απίστευτη επίθεση τον Νοέμβριο του 2022- η εν διαστάσει σύζυγος του Elijah, Marieangela King, έκανε τον ισχυρισμό αυτό στα έγγραφα διαζυγίου που κατέθεσε τον περασμένο Δεκέμβριο και τα οποία ήρθαν πρόσφατα στην επιφάνεια.

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς περί απαγωγής, η Cher δηλώνει στο περιοδικό PEOPLE ότι "αυτή η φήμη δεν είναι αληθινή" και αρνείται να σχολιάσει περαιτέρω. Επιβεβαιώνει όμως ότι το ιδιωτικό οικογενειακό θέμα σχετίζεται με τα προβλήματα εθισμού του γιου της.

"Δεν υποφέρω από κάποιο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες", λέει η Cher παρακολουθώντας τους πολυετείς αγώνες του γιου της με την κατάχρηση ουσιών. "Είμαι μητέρα. Αυτή είναι η δουλειά μου -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά μου. Κάνεις τα πάντα για τα παιδιά σου. Όποτε μπορείς να τα βοηθήσεις, απλά το κάνεις, γιατί αυτό σημαίνει να είσαι μητέρα. Αλλά είναι χαρά, ακόμα και με στενοχώρια - κυρίως, όταν σκέφτεσαι τα παιδιά σου, απλά χαμογελάς και τα αγαπάς και προσπαθείς να είσαι εκεί για αυτά". 

Στα δικαστικά έγγραφα, η 36χρονη King ισχυρίζεται ότι η σούπερ σταρ προσέλαβε τους άνδρες για να απομακρύνουν τον Elijah -του οποίου ο πατέρας είναι ο Gregg Allman- από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους επειδή προσπαθούσαν να "συμφιλιώσουν" το γάμο τους και εκείνη ανησυχούσε για την ευημερία του γιου της. 

Η King, η οποία είναι γνωστή επαγγελματικά ως Queenie, ισχυρίστηκε ότι είχαν περάσει "12 ημέρες μόνοι τους μαζί από τις 18 έως τις 30 Νοεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, δουλεύοντας πάνω στο γάμο τους" τη στιγμή του περιστατικού. Στα έγγραφα, υποστήριξε επίσης ότι "ένας από τους τέσσερις άνδρες που πήραν τον Allman" της είπε ότι η Cher ήταν εκείνη που τους προσέλαβε. 

Διαβάστε Επίσης