Scarlett Johansson | Παραδίδει μαθήματα γυναικείας ενδυνάμωσης στηρίζοντας την επιλογή της Pamela Anderson

Η Scarlett Johansson εξέφρασε ανοιχτά την άποψή της για την πρωταγωνίστρια του Baywatch.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Scarlett Johansson εγκωμίασε την Pamela Anderson για την επιλογή της να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι αφήνοντας στην άκρη τα στερεότυπα της ομορφιάς. 

Η ηθοποιός στήριξε την απόφαση της πρωταγωνίστρια του Baywatch να είναι άβαφη σε ένα από τα πιο σημαντικά event μόδας της χρονιάς με όσα είπε σε συνέντευξή της στο Popsugar.

Ένα δυνατό πρότυπο για τις άλλες γυναίκες

"Πιστεύω ότι είναι σίγουρα διαφορετικό να δεις κάποιον που είναι στο δημόσιο βίο, μια γυναίκα που είναι στο δημόσιο βίο, να πηγαίνει σε ένα fashion show ή μία μεγάλη εκδήλωση χωρίς μακιγιάζ. Είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουν έχουμε συνηθίσει" δήλωσε η Scarlett Johansson.

"Είναι ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες να το βλέπουν αυτό είτε ακολουθούν το παράδειγμα ή με όποια επίδραση έχει, στο πνεύμα των καιρών. Είναι δυνατό για τις γυναίκες να βλέπουν άλλες γυναίκες να απαρνούνται τα παραδοσιακά στερεότυπα της ομορφιάς" συνέχισε. 

Την άποψη της  Scarlett Johansson συμμερίζονται κι άλλες σταρ

Η επιλογή της Pamela Anderson επαινέθηκε και από άλλες χολιγουντιανές σταρ. Η Jamie Lee Curtis μοιράστηκε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram της στηρίζοντας τη συνάδελφό της και την απόφασή της να επιλέξει ένα ανεπιτήδευτο look σε αντιδιαστολή με τις διάσημες λαμπερές εμφανίσεις της. 

"Η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς ξεκίνησε επίσημα" έγραψε η ηθοποιός την 1η Οκτωβρίου. "Αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε  και υποστήριξε τη θέση της στο τραπέζι χωρίς να έχει τίποτα στο πρόσωπό της. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη και κατάπληκτη από αυτή την πράξη θάρρους και εξέγερσης" συμπλήρωσε. 

Διαβάστε Επίσης