Camille Gottlieb | Η εγγονή της Grace Kelly έκανε Instagram οfficial τη σχέση της

Η Camille Gottlieb αποκάλυψε ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έχει κλέψει την καρδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια αποκάλυψη για την ιδιωτική της ζωή έκανε η Camille Gottlieb. H 24χρονη εγγονή της Grace Kelly μοιράστηκε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της κάνοντας τη σχέση τους Instagram official. 

Ένα χρόνο μαζί 

Στη φωτογραφία διακρίνεται το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με φόντο τη θάλασσα. Η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία για την  Camille Gottlieb αφού με αυτό τον τρόπο γιόρτασε την επέτειο του ενός χρόνου σχέσης. "365 μέρες αγάπης. Εμείς χαρούμενοι" σημείωσε στη λεζάντα. 

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση της Camille Gottlieb

Οι πρώτες φήμες για τη ρομαντική ζωή του νεαρού μέλους της βασιλικής οικογένειας του Μονακό ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι με ένα story της όπου φαινόταν να είναι ξαπλωμένη στην παραλία δίπλα σε έναν μυστήριο άνδρα. Η φιλοσοφία της Camille Gottlieb μέχρι τώρα είναι "ζήσε ευτυχισμένη, ζήσε διακριτικά". Η αποκάλυψη λοιπόν του συντρόφου της ήταν μία έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. 

Η ίδια είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξή της στο Hello ότι η "καρδιά δεν είναι πια ελεύθερη. Θα μιλήσω για αυτό αν γίνει πιο σοβαρό". Φαίνεται πως πλέον είναι σοβαρά ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Η μικρότερη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και του πρώην σωματοφύλακα του παλατιού Jean Raymond Gottlieb δεν είναι στη σειρά διαδοχής του θρόνου γιατί οι γονείς της δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι. Παρόλα αυτά ακολουθεί τα βήματα της οικογένειάς της έχοντας ακτιβιστική και φιλανθρωπική δράση.