Salma Hayek | Η κίνηση που αποδεικνύει ότι διατηρεί άριστη σχέση με τον γιο του συζύγου της με τη Linda Evangelista

Η τρυφερή κίνηση της ηθοποιού στο 17χρονο Augustin για τα γενέθλιά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Salma Hayek διατηρεί μία άριστη σχέση με τον γιο του συζύγου της, Francois Pinault και η τελευταία της ινσταγκραμική ανάρτηση το επιβεβαιώνει. 

Την Πέμπτη, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα στον θετό γιο της Augustin στο Instagram, κοινοποιώντας μερικές φωτογραφίες του εφήβου προς τιμήν των 17ων γενεθλίων του. Σε μια φωτογραφία, ο Augustin ποζάρει με τον μπαμπά του François-Henri Pinault, ο οποίος τυλίγει ένα χέρι γύρω από τον γιο του και χαμογελά. Σε ένα άλλο βίντεο, ο Augustin κάνει μια κωλοτούμπα ανάποδα από μια βάρκα και προσγειώνεται κατευθείαν στο νερό.

"Ευτυχισμένα γενέθλια Augie είσαι μια τέτοια ευλογία στη ζωή μας, μακάρι η ζωηρή σου φύση να κάνει τεράστιο παφλασμό φέτος", έγραψε στη λεζάντα τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά.

Η Hayek Pinault είναι μαμά της 16χρονης Valentina και μητριά των τριών παιδιών του συζύγου Pinault - François, 25 ετών, Augustin και Mathilde, 22 ετών. Ο Pinault έχει αποκτήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του με την πρώην Dorothée Lepère, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1996 έως το 2004, ενώ ο γιος Augustin James αποτελεί καρπό του έρωτά της με το μοντέλο Linda Evangelista.

Η σταρ λατρεύει να είναι μητριά στα τρία θετά παιδιά της, λέγοντας στο Red το 2017: "Πάντα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά και δεν μπόρεσα. Το σώμα μου, ως θαύμα, έκανε ένα. Η τεράστια ευλογία που είχα, όμως, είναι ότι ο σύζυγός μου έχει άλλα τρία παιδιά. Οπότε έχω τέσσερα. Και είναι όλα τόσο διαφορετικά".

Διαβάστε Επίσης