Bruce Willis | "Δεν μπορεί να μιλήσει. Δεν διαβάζει"

Τι αποκαλύπτει γνωστός σκηνοθέτης και στενός φίλος του ηθοποιού για την κατάσταση της υγείας του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Bruce Willis συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την κατάσταση της υγείας του. Ο ηθοποιός του "Die Hard", ο οποίος διαγνώστηκε με αφασία το 2022 και με μετωποκροταφική άνοια νωρίτερα αυτό το έτος, " πλέον, δεν μπορεί να μιλήσει".

Σύμφωνα, με τον φίλο του, Glenn Gordon Caron, και δημιουργό της τηλεοπτικής εκπομπής "Moonlighting" της δεκαετίας του '80, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Bruse, η κατάσταση της υγείας του εχει επιδεινωθεί.
 

"Η αίσθηση μου είναι τα πρώτα τρία λεπτά  ξέρει ποιος είμαι", είπε ο Caron στη New York Post σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 12 Οκτωβρίου. " Πλέον, επίσης, δεν διαβάζει . Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως είναι ακόμα ο Bruce".

Σύμφωνα με τον Caron, ο οποίος είπε ότι επικοινωνεί περιστασιακά με τη σύζυγο του Willis, Emma Heming Willis και τα μεγαλύτερα παιδιά του, "σημαίνει πολλά" για τον Willis ότι το Moonlighting έγινε πρόσφατα διαθέσιμο για streaming online.

"Ξέρω ότι είναι πολύ χαρούμενος που η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη για τον κόσμο", σημείωσε, "αν και δεν μπορεί να μου το πει αυτό. Ήμουν σε θέση να επικοινωνήσω μαζί του, προτού η ασθένεια τον καταστήσει τόσο αδύναμο επικοινωνιακά όσο είναι τώρα, σχετικά με την ελπίδα να ξαναβγεί το show  μπροστά στον κόσμο".

Bruce Willis | "Δεν μπορεί να μιλήσει. Δεν διαβάζει"

Τον Φεβρουάριο, η σύζυγος του Willis, Emma, ​​η πρώην σύζυγος του, Demi Moore και τα παιδιά του μοιράστηκαν μια κοινή δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την κατάσταση του. 

"Η οικογένειά μας ήθελε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη έκρηξη αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που λάβαμε όλοι από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce", ανέφερε η δήλωση. "Στο πνεύμα αυτού, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, καθώς τώρα έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει".

Έκτοτε, τα νέα της υγεία του 68χρονου ηθοποιού είναι όλο και πιο δυσάρεστα.