Penelope Cruz | " Ένιωθα άβολα όταν άρχισα να ρωτάω και να μαθαίνω…"

Η Penelope Cruz επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον ρόλο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Penelope Cruz επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και είναι έτοιμη για να κατακτήσει νέα βραβεία με την ταινία "Ferrari" του Michael Mann, ένα συναρπαστικό δράμα για την ζωή του Ιταλού θρύλου των σπορ αυτοκινήτων, Enzo Ferrari.

Στην ταινία, που έκλεισε το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, η Ισπανίδα ηθοποιός υποδύεται τη Laura Ferrari, τη σύζυγο του Enzo και ισότιμη συνεργάτιδα στην φημισμένη εταιρεία αυτοκινήτων. Στην προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ, η Penelope δέχτηκε τα χειροκροτήματα των θεατών σε πολλές σκηνές κατά την πρώτη sold-out προβολή.

Στα γυρίσματα στην Ιταλία, η ηθοποιός  συνάντηςε πολλές ανακρίβειες και απόψεις που υποτιμούσαν τον ρόλο της Laura στην δημιουργία της μάρκας Ferrari.

Σε συνέντευξη της στο κόκκινο χαλί, η Penelope δήλωσε: "Άρχισα πραγματικά να νιώθω άβολα όταν άρχισα να ρωτάω και να μαθαίνω για την Laura". "Όλες οι απαντήσεις ήταν ότι ήταν σκληρή, ότι ήταν τρελή. Ότι δεν έκανε τίποτα για την εταιρεία; Τι λέτε;" είπε μεταξύ άλλων η Ισπανίδα σταρ.

"Ήταν ένας από τους πρώτους επενδυτές στην εταιρεία. Πούλησε κάποια πράγματα που είχε και την δημιούργησε μαζί του. Έτσι, όσο περισσότερα μάθαινα  για αυτήν και πόσο έπρεπε να παλέψει και να υποφέρει, και πόσο την αγνοούσαν, τόσο περισσότερο είχα αυτή την ανάγκη να πούμε την ιστορία της".

Η πολυαναμενόμενη ταινία "Ferrari" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα. Η κάμερα ακολουθεί τον Enzo και τη Laura Ferrari καθώς προσπαθούν να βγάλουν την επιχείρησή τους από τη χρεοκοπία ενώ θρηνούν τον πρόσφατο θάνατο του γιου τους από μυϊκή δυστροφία.

Η Laura συμφώνησε ότι ο Enzo είναι ελεύθερος να κοιμάται με άλλες γυναίκες, αλλά η συμφωνία χαλάει όταν ανακαλύπτει ότι ο Enzo όχι μόνο έχει μια μακρόχρονια σχέση, τη Lina, αλλά και έναν νόθο γιο, ο οποίος είναι έτοιμος να κληρονομήσει την εταιρεία, εάν ο Enzo Ferrari επιλέξει να αναγνωρίσει δημόσια το αγόρι.