Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Γιατί τα παιδιά τους δεν θα πάνε σχολείο τις επόμενες δύο εβδομάδες

Ο πρίγκιπας George, η Charlotte και ο Louis απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μαζί με τους γονείς τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis έχουν έναν διασκεδαστικό Οκτώβριο μπροστά τους με ένα γλυκό διάλειμμα από το σχολείο.

Τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William πιθανότατα ξύπνησαν ενθουσιασμένα την Παρασκευή, καθώς ξεκινούν οι διακοπές στο σχολείο Lambrook ξεκίνησαν. Ο 10χρονος George, η 8χρονη Charlotte, και ο 5χρονος Louis θα έχουν δύο εβδομάδες διακοπές από τα μαθήματα κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος του πρώτου τετραμήνου της σχολικής χρονιάς. Θα επιστρέψουν στις 30 Οκτωβρίου, ακριβώς στην ώρα τους για μια αγαπημένη γιορτή των παιδιών: Halloween.

Αν και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη φετινή επιστροφή των παιδιών τους στο Lambrook, η αγαπημένη τριάδα ξεκίνησε το σχολείο τον Σεπτέμβριο με τις πρώτες του διακοπές να έχουν αρχίσει ήδη. Παρόλο που μεγαλώνουν βασιλικά, το διάλειμμα του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis μάλλον θα μοιάζει πολύ με αυτό των συμμαθητών τους, με άφθονο οικογενειακό χρόνο και χαλαρές δραστηριότητες. 

Μετά από δύο πολυάσχολες εβδομάδες με κοινές και ατομικές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στην Ουαλία για την έναρξη του Black History Month και τριών ημερών εκδρομών γύρω από την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate πιθανότατα μείωσαν το πρόγραμμά τους για να περάσουν επιπλέον χρόνο με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του σχολικού ρεπό, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν. 

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν μερικές από τις παιχνιδιάρικες απολαύσεις που αγαπούν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, από το ψήσιμο και το μαγείρεμα στην κουζίνα μέχρι τα έργα τέχνης και χειροτεχνίας. Αλλά το αγαπημένο χόμπι της οικογένειας φαίνεται να είναι να περνούν χρόνο στην ύπαιθρο.

Διαβάστε Επίσης