Πριγκίπισσα Άννα | Η συνάντηση της με μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό

Μία αναπάντεχη συνάντηση είχε μέσα στην εβδομάδα η 73χρονη πριγκίπισσα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση πραγματοποίησε η πριγκίπισσα Άννα το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου. Η αγαπημένη πριγκίπισσα επανενώθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό λίγες εβδομάδες μετά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι.

Η 73χρονη πριγκίπισσα ταξίδεψε στη Βομβάη της Ινδίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να παραστεί στη σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ). Η βασίλισσα κάθισε δίπλα στον αρχηγό του κράτους του Μονακό στην 141η Σύνοδο της ΔΟΕ κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης.

Η πριγκίπισσα κράτησε το χαρακτηριστικό της χτένισμα επιλέγοντας να δώσει μία glam φθινοπωρινή τσάντα σε κερασί χρώμα την πρώτη ημέρα. Η Άννα και ο Αλβέρτος, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και οι δύο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι μέλη της ΔΟΕ.

Η πριγκίπισσα Άννα ήταν το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν οδήγησε το άλογο της αείμνηστης βασίλισσας, Goodwill, στο τριήμερο αγώνισμα ιππασίας στους Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976. Η κόρη της Άννας, Zara Tindall, ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της, κερδίζοντας ένα ασημένιο μετάλλιο ως μέλος της ομάδας ιππικής δεξιοτεχνίας της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν μέλος της ομάδας έλκηθρου του Μονακό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Κάλγκαρι 1988, του Αλμπέρτβιλ 1992, του Λίλεχαμερ 1994, του Ναγκάνο 1998 και του Σολτ Λέικ Σίτι 2002.

Η επί 12 χρόνια σύζυγος του Αλβέρτου, πριγκίπισσα Charlene, είναι επίσης πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια. Η 45χρονη Charlene εκπροσώπησε τη Νότια Αφρική στους Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, με την ομάδα της να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στη σκυταλοδρομία 4 x 100 μέτρων μεικτής κολύμβησης.

Διαβάστε Επίσης