Πριγκίπισσα Ευγενία | Ο κανόνας τον οποίο ακολουθεί πιστά στην ανατροφή των παιδιών της είναι ο αγαπημένος της Meghan Makrle

Το κοινό γονεϊκό μυστικό ανάμεσα στη νεαρή Πριγκίπισσα και τη Δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία μίλησε για το ταξίδι της μητρότητας σε μια σπάνια συνέντευξη στο podcast White Wine Question Time της Kate Thornton, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή. 

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, τον August, δύο ετών, και τον Ernest, τεσσάρων μηνών, με τον σύζυγό της Jack Brooksbank, μίλησε με ειλικρίνεια για τη χαρά της ανατροφής. Ανάμεσα σε όσα εκμυστηρεύτηκε, συγκαταλέγεται και ο κανόνας που εφαρμόζει όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών. Έναν κανόνα που μοιράζεται με την ξαδέρφη της, Meghan Markle.  

"Τα παιδιά μου είναι τόσο υπέροχα. Ο August είναι ένα πυροτέχνημα δυόμισι ετών και απλά με ακούει, δεν ξέρω γιατί. Και ο Ernie χαμογελάει όλη την ώρα, οπότε είναι πραγματικά εύκολα και υπέροχα αγόρια", είπε. 

"Αν υπήρχε ένα τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ύπνου, νομίζω ότι θα το κέρδιζα. Θα μπορούσα να κοιμηθώ για τη Μεγάλη Βρετανία ως εθνικό άθλημα και έτσι νομίζω ότι τα αγόρια μου έχουν αποκτήσει αυτό το ταλέντο και είναι βαθιά, βαθιά κοιμισμένοι. Μισώ να το πω αυτό σε όλες τις μαμάδες που με ακούνε, αλλά είναι πολύ καλοί υπναράδες", εκμυστηρεύτηκε με χιουμοριστική διάθεση η πριγκίπισσα Ευγενία. 

Μιλώντας για το πώς μεγαλώνει τα αγόρια της, η πριγκίπισσα Ευγενία είπε στην Kate Middleton: "Οι τρόποι κάνουν τον άνθρωπο" - αυτό προσπαθώ να κάνω με τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή".

Η ρήση, η οποία προέρχεται από την κοινή αντίληψη ότι η ευγένεια και οι καλοί τρόποι πρέπει να είναι το υπόβαθρο των πάντων, είναι και η μέθοδος της δούκισσας του Sussex για την ανατροφή των δικών της παιδιών. Σε αποκαλυπτική συνέντευξή της στο The Cut, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι μίλησε για το πώς μεγαλώνει τον γιο της, τον πρίγκιπα Άρτσι. 

"Του λέμε πάντα: "Οι τρόποι κάνουν τον άντρα. Τρόποι, τρόποι, τρόποι, τρόποι, τρόποι, τρόποι", δήλωσε η Meghan στο περιοδικό για το φθινοπωρινό τεύχος μόδας την περασμένη χρονιά.