Martha Stewart | Απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι δε ντύνεται ανάλογα με την ηλικία της

Η 82χρονη Martha Stewart έχει καταφέρει να σπάσει πολλά στερεότυπα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Martha Stewart παραμένει υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο της μόδας. Η 82χρονη μαγείρισσα και επιχειρηματίας έγινε η γηραιότερη γυναίκα που πόζαρε με μαγιό για το Sports Illustrated δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Για όποιον έχει αντίθετη γνώμη, η ίδια έχει την κατάλληλη απάντηση. 

Αυτή τη βδομάδα ρωτήθηκε από την Page Six κατά τη διάρκεια του Fashion Group International Night of Stars στη Νέα Υόρκη για τις σκέψεις της αναφορικά με το "να ντύνεται κάποιος ανάλογα με την ηλικία του" απάντησε: "Να ντύνεται για ποιανού την ηλικία;"

"Ντύνομαι με τον ίδιο τρόπο από τα 17 μου" συνέχισε η Martha Stewart. "Αν δείτε τις φωτογραφίες μου στο Instagram, μοιάζω λίγο πολύ ίδια". 

"Δεν σκέφτομαι την ηλικία. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι ολοένα και περισσότερο φανταστικά από αυτό που συνήθιζαν στα πρώτα τους χρόνια και χειροκροτώ κάθε έναν από αυτούς". 

Τον περασμένο Μάιο η Stewart έκανε μια αντίστοιχη δήλωση με αφορμή τη θρυλική της φωτογράφιση στο Sports Illustrated. Η ίδια εξήγησε στο Today ότι ήταν ανένδοτη στο να φορέσει "ένα μαγιό για μεγάλη κυρία" στο εξώφυλλο που φιλοξένησε στο παρελθόν τις Megan Fox, Kim Petras και Brooks Nader και παρά το γεγονός ότι είναι πολλές δεκαετίες μεγαλύτερη.

"Προτίμησα ένα ωραίο, υγιές, δραστήριο και, αν θέλετε να το αποκαλέσετε 'σέξι', σέξι look" δήλωσε. "Αυτό που ελπίζω να εκπέμπω είναι 'ελκυστικό'".

Διαβάστε Επίσης