Matthew Perry | Η τραγική ζωή ενός ανθρώπου που δεν κατάφερε να γελάσει ο ίδιος ποτέ

Ο "Chandley Bing" των "Friends" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών γράφοντας τον επίλογο μίας άλλης εποχής.

"Γεια, λέγομαι Matthew, αν και ίσως εσείς να με ξέρετε με άλλο όνομα. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Matty. Και κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός". Έτσι, μάς υποδέχεται ο Matthew Perry στο δικό του δυστοπικό σύμπαν στην αυτοβιογραφία του "Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα". Έναν περίπου χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου που έφερε στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την "κρυφή" ζωή του Χολιγουντιανού σταρ, κανείς δεν περίμενε ότι ο άνθρωπος που προσέφερε αβίαστο γέλιο μέσα από τους ρόλους του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη θα βρισκόταν νεκρός στο σπίτι του. Ήταν μόλις 54 ετών.

Στη μικρή οθόνη, οι εμβληματικότεροι ρόλοι της καριέρας του κινούνταν στα χνάρια του Chandler Bing από τα Φιλαράκια – μία από τις θρυλικότερες μορφές που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στα 90s και early 00s. Είχαν γέλιο, αστείες στιγμές, αστείρευτα ζωντανές αναμνήσεις. Και γέννησαν υστεροφημία, λάμψη, όνειρα, μία άλλη ζωή – αυτή που νόμιζε ότι θα του προσφέρει την ευτυχία που έψαχνε από μικρός.

Στη μεγάλη οθόνη της δικής του ζωής, ο Matthew Perry δεν είχε τίποτα από όλα αυτά. Η συνεχώς αναπτυσσόμενη δημοφιλία του δεν κατάφερε στιγμή να γεμίσει το δικό του κενό. Ένα κενό, το οποίο άρχισε να δημιουργείται από νωρίς, στην παιδική του ηλικία. Τότε που ο ίδιος ταξίδευε συχνά από το Μόντρεαλ στο Λος Άντζελες προκειμένου να περάσει χρόνο και με τους δύο (χωρισμένους) του γονείς. Η τρυφερή ηλικία των 14 ετών τον βρίσκει στον Καναδά προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του να γίνει τενίστας εθνικής εμβέλειας. Οι καρποί άρχισαν γρήγορα να αποδίδουν, όμως, το έλλειμμα στη ψυχή του εξακολουθούσε να μεγαλώνει. 

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr