Jennifer Lopez | Εντυπωσίασε με Gucci δημιουργία στο πλευρό του Ben Affleck

H Jennifer Lopez ξέρει πως να κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Η Jennifer Lopez ήταν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που βρέθηκαν στο Art + Film Gala για το 2023 που διοργάνωσε το μουσείο LACMA του Λος Άντελες. Πρόκειται για το καθιερωμένο gala που διοργανώνεται με την υποστήριξη του οίκου Gucci.

Η 54χρονη σταρ τίμησε τον γαλλικό οίκο επιλέγοντας μία διάφανη χρυσή δημιουργία του για την εμφάνισή της. Ολοκλήρωσε το look της με ασορτί τσάντα clutch με την υπογραφή Τyler Ellis, ψηλοτάκουνα πέδιλα από το brand Andrea Wazen ενώ ιδιαίτερη πινελιά έδωσαν το διαμαντένιο κολιέ της και τα σκουλαρίκια. 

Η Jennifer Lopez συνοδευόταν από τον Ben Affleck

Από το πλευρό της Jennifer Lopez δεν έλειπε ούτε αυτή τη φορά ο 51χρονος σύζυγός της. Ο Ben Affleck συνόδευσε την JLo φορώντας ένα Gucci σμόκιν. Οι Bennifer έκαναν μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της βραδιάς αλλά και μία από τις καλύτερές τους σε κόκκινο χαλί. 

Jennifer Lopez | Εντυπωσίασε με Gucci δημιουργία στο πλευρό του Ben Affleck

Οι διάσημοι καλεσμένοι του gala

Ένα ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι που ξεχώρισε στο  Art + Film Gala ήταν η Alexandra Grant και ο Keanu Reeves.  Ο ηθοποιός φορούσε ένα tuxedo κοστούμι του οίκου Gucci, ενώ η εικαστικός ένα μάξι ντραμπέ ζέρσεϊ μαύρο φόρεμα, με μπούστο - κλειδαρότρυπα, του οίκου Schiaparelli, ενώ κρατούσε και clutch Schiaparelli. 

Στη λίστα με τους καλεσμένους είδαμε όμως και πολλούς ακόμα σταρ όπως οι  Kim Kardashian, Paris Hilton, Billie Eilish, Jessica Chastain και Salma Hayek.

Διαβάστε Επίσης