Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Πέταξαν με ιδιωτικό jet για να πάνε σε συναυλία

Μια βραδιά χωρίς τα παιδιά πέρασαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry.

Λάτρεις των συναυλιών η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν δώσει το παρών σε αρκετές μέσα στο 2023. Αυτή τη φορά το ζευγάρι επέλεξε να απολαύσει στη σκηνή την Katy Perry. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex άφησαν τα δύο τους παιδιά, Archie και Lilibet στο Μοντεσίτο και πέταξαν μέχρι το Las Vegas. Το ζευγάρι παρακολούθησε στο Resorts World Theatre τη συναυλία της 39χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας. 

Η προσεγμένη εμφάνιση της Meghan Markle

H Meghan Markle ντύθηκε κατάλληλα για την περίσταση επιλέγοντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα Valentino. Το συνδύασε με μαύρο blazer και ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Ο 39χρονος πρίγκιπας επέλεξε casual εμφάνιση προτιμώντας μαύρο τζιν και ασορτί t-shirt.

Κάθισαν δίπλα στη Celin Dion

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παρακολούθησαν τη συναυλία της Katy Perry στoν χώρο των VIPs. Δίπλα τους καθόταν και η Celine Dion. 

Το ζευγάρι πέταξε στο Las Vegas με ιδιωτικό jet. Στην ίδια πτήση, σύμφωνα με το Express ήταν κι άλλοι A-listers: Cameron Diaz και ο σύζυγός της Benji Madden, Zoe Saldana, Marco Perego, David Katzenberg και Stellina Bickers.

Οι Sussexes, αφού χόρεψαν και τραγούδησαν στη συναυλία, επέστρεψαν μετά το τέλος της, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Καλιφόρνια. 

Η σχέση της Katy Perry με τους royals της Βρετανίας

Να σημειώσουμε ότι η Katy Perry διατηρεί καλές σχέσεις με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ήταν μάλιστα μία από τις τραγουδίστριες που έντυσαν μουσικά τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την τελετή στέψης του Καρόλου

Διαβάστε Επίσης