Πρίγκιπας Harry | Δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση για 75α γενέθλια του βασιλιά Καρόλου

Το ρήγμα ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τον μικρότερο του γιο συνεχίζει να μεγαλώνει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί όσο η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν εν ζωή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να διατηρούσαν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, όμως, όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Ακόμα, και όταν η σχέση αυτή αφορά εκείνη πατέρα και γιου, όπως του βασιλιά Καρόλου με τον πρίγκιπα Harry.

Το Σαββατοκύριακο, οι Sunday Times ανέφεραν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα στο Clarence House, αλλά ο μικρότερος γιος του "δεν θα κάνει το ταξίδι που πρέπει από την Καλιφόρνια", όπου μετακόμισε το 2020 με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και την οικογένειά τους.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex δηλώνει στο περιοδικό PEOPLE, κάτι που αναμένεται να φέρει νέα ρωγμή στις σχέσεις του Καρόλου με τον μικρότερό του γιο: "Προς απάντηση στους τίτλους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι απογοητευτικό που οι Sunday Times έχουν ανατρέψει αυτή την ιστορία". Η δήλωση αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το The Messenger.

Το συνεχιζόμενο ρήγμα μεταξύ του πρίγκιπα Harry και της οικογένειάς του έχει βαθύνει μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του δούκα του Σάσεξ, Spare, στις αρχές του έτους. Ωστόσο, ο Δούκας του Sussex ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να παραστεί στη στέψη του πατέρα του χωρίς τη σύζυγό του, η οποία παρέμεινε στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου τους, τα οποία έπεσαν την ίδια μέρα.

Λίγο μετά την τελετή στέψης στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, ο πρίγκιπας Harry κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, αποφεύγοντας τις φλύαρες τυμπανοκρουσίες

Διαβάστε Επίσης