Kate Middleton | Επέλεξε ένα χαρακτηριστικό item από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Diana

Ο τρόπος που η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να τιμήσει την αείμνηστη Diana στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton έχει μία fashionable αδυναμία σε αρκετά items της διαχρονικής βασιλικής γκαρνταρόμπας. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις. Λίγες ημέρες μετά την επιλογή ενός χαρακτηριστικού αξεσουάρ από την ντουλάπα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιλέγει ένα ακόμη αντικείμενο από τη Royal κοσμηματοθήκη. Κάτοχος του στο παρελθόν η πριγκίπισσα Diana.

Την Τετάρτη, η 41χρονη πριγκίπισσα εκφώνησε την κεντρική ομιλία στο Εθνικό Συνέδριο Shaping Us στο Μουσείο Design στο Λονδίνο, φορώντας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια που ανήκαν στην αείμνηστη, πριγκίπισσα Diana.

Kate Middleton | Επέλεξε ένα χαρακτηριστικό item από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Diana

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του πρίγκιπα William επιλέγει τα συγκεκριμένα αξεσουάρ. Η πριγκίπισσα Kate έχει φορέσει τα σκουλαρίκια πολλές φορές φέτος, από το Trooping the Colour τον Ιούνιο μέχρι την τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ τον Μάρτιο.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Kate φορούσε ένα μικρότερο ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια, τα οποία πιστεύεται ευρέως ότι είχαν κατασκευαστεί με το ίδιο ζευγάρι που φορούσε η πρίγκιπισσα της Ουαλίας στην παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Επειδή το αρχικό σετ δεν είχε εμφανιστεί μετά το θάνατο της Diana, οι εικασίες συνέχισαν να διογκώνονται, αν και η Lauren Kiehna από το blog The Court Jeweller ήταν πάντα ανένδοτη ότι τα σκουλαρίκια ήταν δύο ξεχωριστά ζευγάρια.