Goldie Hawn | Έγινε 78 ετών και η κόρη της, Kate Hudson, το γιόρτασε με ένα βίντεο από αδημοσίευτες φωτογραφίες της σταρ

Η 78χρονη (πλέον) ηθοποιός συνεχίζει να είναι η χαρά της ζωής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Goldie Hawn έγινε 78 ετών στις 21 Νοεμβρίου και η οικογένειά της φρόντισε ώστε η σταρ του Χόλιγουντ να την κάνει να νιώσει ξεχωριστή στη σπουδαία για την ίδια ημέρα. Την αρχή των ευχών και των γενέθλιων στιγμών έκανε η κόρη της, Kate Hudson

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη, η 44χρονη επιτυχημένη ηθοποιός γιόρτασε τα 78α γενέθλια της μητέρας της με ένα γλυκό βίντεο γεμάτο με στιγμιότυπα από τις αναμνήσεις που έχουν κάνει μαζί.

Το βίντεο περιείχε φωτογραφίες από τα ταξίδια των δύο, την πόζα δίπλα σε μια φωτιά, τον στολισμό ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου και την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Σε ένα απόσπασμα, η Hawn εθεάθη να χορεύει σε μια βάρκα, ενώ η Hudson την επευφημούσε, λέγοντας: "Κοιτάξτε τη μαμά μου να το προσπαθεί". Η Hudson έγραψε στη λεζάντα ότι η μαμά της είναι "μια γυναίκα που είναι εύκολο να γιορτάσει κανείς".

"Ευτυχισμένα γενέθλια στην πιο διασκεδαστική, όμορφη και εμπνευσμένη μητέρα. Σε αγαπάμε πολύ Goldie. Ελάτε μαζί μου να χρησιμοποιήσετε μια λέξη για να περιγράψετε τι σημαίνει η Goldie για εσάς και φωνάξτε ένα μεγάλο HBD. Η λέξη μου για εσάς σήμερα @goldiehawn είναι MAGNIFICENT", συνέχισε στη λεζάντα της.

Διαβάστε Επίσης