Πριγκίπισσα Ευγενία - Jack Brooksbank | Η τυχαία συνάντηση με την Naomi Campbell και τον Orlando Bloom

Πού και για ποιο λόγο συναντήθηκε το πριγκιπικό ζευγάρι με τους δύο σταρ - Η εντυπωσιακή selfie.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank πόζαραν για μια φωτογραφία γεμάτη από στρας κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς στη Formula 1.

Την Κυριακή, η Geri Halliwell-Horner από τις "Spice Girls" δημοσίευσε μια φωτογραφία με το ζευγάρι, τη Naomi Campbell και τον Orlando Bloom στο Abu Dhabi Grand Prix στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο σύζυγος της Ginger Spice, Christian Horner, είναι ο επικεφαλής της ομάδας και διευθύνων σύμβουλος της Red Bull Racing, η οποία κατέκτησε τη νίκη όταν ο Max Verstappen ήρθε πρώτος.

"Τελικός αγώνας @f1 της χρονιάς", έγραψε η Halliwell-Horner στη λεζάντα του στιγμιότυπου, το οποίο δείχνει την ομάδα να χαμογελά στο περιθώριο της πίστας Yas Marina Circuit. Το Spice Girl, η Campbell και η Bloom συνδέονται με τη βασιλική οικογένεια. Η 51χρονη Halliwell-Horner συνεργάστηκε με τον πρίγκιπα William για μια στάση σε μια περιοδεία για την προώθηση του Homewards, της νέας του πρωτοβουλίας για την καταπολέμηση των αστέγων, τον Ιούλιο, συνδεδεμένη με την μακροχρόνια υπεράσπισή της για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Campbell ορίστηκε Παγκόσμια Πρέσβειρα για το Queen's Commonwealth Trust για το έτος του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2022. Η θέση αυτή ήταν φυσικό να ταιριάζει στο supermodel, το οποίο έχει συνεργαστεί με διάφορες διεθνείς φιλανθρωπικές οργανώσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ζωής και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους, ιδίως στην Αφρική.

Με τη σειρά του, ο 46χρονος Bloom είναι αρραβωνιασμένος με την Katy Perry, η οποία είναι πρέσβειρα του The British Asian Trust που συνίδρυσε ο βασιλιάς Κάρολος. Ο οργανισμός έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της φτώχειας και τη μεταμόρφωση των ζωών στη Νότια Ασία, ενώ η Perry πραγματοποίησε αξιομνημόνευτη εμφάνιση στη συναυλία στέψης που πραγματοποιήθηκε την επομένη της στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα τον Μάιο.

Διαβάστε Επίσης