Πριγκίπισσα Diana | Η σπάνια φωτογραφία από το ιδιωτικό μνημείο προς τιμή της

Ο αδερφός της, Charles Spencer, μοιράζεται μία άγνωστη γωνιά από την τελευταία κατοικία της αείμνηστης πριγκίπισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία αρκετά αποκαλυπτική περίοδο φαίνεται ότι βιώνει ο Charles Spencer. Λίγο μετά την αποκάλυψη ενός αθέατου – μέχρι πρόσφατα – σημείου από το σπίτι της αείμνηστης πριγκίπισσας, o Charles δίνει μια γεύση από το μνημείο της πριγκίπισσας Diana στο κτήμα Althorp της οικογένειας Σπένσερ.

Την Τρίτη, ο 59χρονος Charles δημοσίευσε μια φωτογραφία του μνημείου προς τιμήν της εκλιπούσας αδελφής του στο Althorp. Η Diana, η οποία πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 σε ηλικία 36 ετών, είναι θαμμένη στο προγονικό σπίτι της οικογένειας Spencer στο Northamptonshire της Αγγλίας.

"Μια ιδιαίτερη γωνιά του Althorp, σήμερα το πρωί", έγραψε ο Charles στο Instagram την Τρίτη. 

Η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από απόσταση, δείχνει το μνημείο σε φθινοπωρινό φως. Το μνημείο σε ελληνικό στιλ επιστέφεται από το όνομα της Diana και διαθέτει τέσσερις στήλες, που ανοίγουν για να δείξουν μια σιλουέτα της εκλιπούσας πριγκίπισσας που πλαισιώνεται από δύο πλάκες. Η μία εμφανίζει τον καταληκτικό φόρο τιμής που έδωσε ο κόμης Spencer στην κηδεία της Diana στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και η άλλη μια φράση της Diana για τη βαθιά αγάπη της για το φιλανθρωπικό έργο.

Ο Charles, συγγραφέας, ιστορικός και παρουσιαστής podcast, περπάτησε πίσω από το φέρετρο της Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της κηδείας της με τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα Harry, τον νυν βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Αργότερα, εκφώνησε έναν πύρινο επικήδειο λόγο καταδικάζοντας την αντιμετώπιση που είχε βιώσει από τα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης και τιμώντας την εξαιρετική κληρονομιά της συμπόνιας και της φροντίδας. Τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο της Diana διερευνώνται στην έκτη και τελευταία σεζόν του The Crown, η οποία έκανε πρεμιέρα στις αρχές του μήνα.

Διαβάστε Επίσης