Sarah Jessica Parker | Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό και τα παιδιά της

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο 21χρονος γιος της ηθοποιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sarah Jessica Parker και ο σύζυγός της, Matthew Broderick, ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους με μια σπάνια ματιά στην οικογενειακή τους ζωή κατά τη διάρκεια των εορτών των Ευχαριστιών.

Η εμβληματική Χολιγουντιανή σταρ και ο ηθοποιός σύζυγός της απαθανατίστηκαν σε μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τα τρία τους παιδιά χαρούμενοι και περήφανοι που κατάφεραν να περάσουν μαζί αυτή τη σημαντική ημέρα.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο μοιράστηκε στο Instagram ο 21χρονος γιο τους, James, ο οποίος το συνόδευσε με τη λεζάντα "Στην υγειά μας, Καλιφόρνια". Στην οικογενειακή selfie, ο James φαίνεται να κρατάει ζεστά το τηλέφωνο ενώ είναι κουρνιασμένος στο κρεβάτι δίπλα στη μητέρα του, Sarah και τις 14χρονες δίδυμες αδελφές του, Marion και Tabitha

Στην άλλη άκρη του κρεβατιού, ο 61χρονος Matthew συμπληρώνει το οικογενειακό πορτρέτο με ένα λαμπερό χαμόγελο, φορώντας ένα ριγέ πουκάμισο και γυαλιά.

Η φωτογραφία, ένα σπάνιο φαινόμενο για την οικογένεια που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συγκέντρωσε γρήγορα τον θαυμασμό των οπαδών του James στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας ακόλουθος της ηθοποιού μοιράστηκε το συναίσθημα πολλών, τονίζοντας τη χαρά μιας μητέρας που έχει όλα τα παιδιά της μαζί, ενώ ένας άλλος περιέγραψε την εικόνα ως "τόσο υπέροχη".

Η Sarah και ο Matthew είναι παντρεμένοι από τον Μάιο του 1997. Η οικογένειά τους ξεκίνησε με τη γέννηση του James το 2002, ενώ ακολούθησε ο ερχομός της Marion και της Tabitha μέσω παρένθετης μητέρας το 2009. Το μεγαλύτερο παιδί τους, ο James, σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο το 2021, καθώς αποφοίτησε από το λύκειο και ξεκίνησε το κολεγιακό του ταξίδι στο Πανεπιστήμιο Brown στο Rhode Island.