Tyra Banks | Έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με μερικές φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το μήνυμα που έστειλε σε όλες τις γυναίκες με αφορμή τα γενέθλιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγοι αισθάνονται τόσο καλά όταν γίνονται 50 ετών, όπως η Tyra Banks. Το διάσημο top model και παρουσιάστρια γιορτάζει την είσοδό της στην έκτη δεκαετία της ζωής της με τον πιο ανάλαφρο και cool τρόπο.

Τη Δευτέρα το μοντέλο, η μητέρα, η επιχειρηματίας και η τηλεπαρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια σειρά από selfies χωρίς μακιγιάζ που μοιράστηκε στο Instagram.

Για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες με το φρέσκο πρόσωπο, στις οποίες η σταρ φοράει μια γκρι ρόμπα με τις μπούκλες της να κυματίζουν ελεύθερες, η πρώην παρουσιάστρια του America's Top Model έγραψε ένα γράμμα στους θαυμαστές της για το τι σημαίνει για εκείνη το 50ό έτος της ηλικίας της.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι σε αυτή τη γη τόσα χρόνια. Θυμάμαι σαν χθες το πάρτι των 50ων γενεθλίων της μητέρας μου και τη γιορτάσαμε με τον πιο μεγάλο τρόπο. Ήταν ένα μεγάλο γεγονός. Και τώρα είναι τα δικά μου", ξεκίνησε η Banks στο τρυφερό της γράμμα.

Η ηθοποιός προβληματίστηκε για τη γήρανση, συμπάσχοντας με τους άλλους που "φοβούνται να μεγαλώσουν". "Αλλά πρέπει να πω ότι το μυαλό μου είναι πιο άγριο από ποτέ. Σοφό", δήλωσε η Banks. "Νομίζω ότι πρέπει να βλέπουμε τη γήρανση και αυτά τα μεγάλα χρόνια-ορόσημα σαν ΄πτι πρέπει να είμαι σε αυτή την ηλικία. Μία ευλογία". 

Η συνέχεια "έκρυβε" ένα ενδυναμωτικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. "Αν είστε νεότεροι από εμένα, ελπίζω να φτάσετε στην ηλικία μου και πιο μακριά. Γιατί νιώθω πολύ καλά", μοιράστηκε, ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε: "(Αυτό που δεν νιώθω τόσο καλά είναι η καταραμένη ισχιαλγία που απέκτησα από την πτώση σε μια σκηνή στο Life-Size 2!!!)". 

Αναφερόμενη στον εαυτό της ως "θεία Ty Ty", η Banks προσέφερε επίσης "σοφές λέξεις" για άλλους που μπορεί να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ύφεση. "Δεν χρειάζεται να μείνετε κολλημένοι. Μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας ένα πράγμα και καθώς περνούν τα χρόνια, να το αλλάξεις αυτό", έγραψε, αναφερόμενη στην πορεία της δικής της καριέρας.