Ένα Μπλου Τζην Για Τέσσερις | Οι πρωταγωνίστριες της ταινίας έκαναν reunion 18 χρόνια μετά

Οι Alexis Bledel, Amber Tamblyn, Blake Lively και America Ferrera συναντήθηκαν ξανά.

Το 2005 η ταινία Sisterhood of the Traveling Pants, που στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με τον τίτλο Ένα Μπλου Τζην Για Τέσσερις, έφερε κοντά τις τέσσερις πρωταγωνίστριές της. Οι Alexis Bledel, Amber Tamblyn, Blake Lively και America Ferrera φαίνεται πως έγιναν φίλες μέσα από αυτή τη συνεργασία. 18 χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά για να στηρίξουν τη μία από την κινηματογραφική τους παρέα. 

Οι ηθοποιοί έκαναν επίσημη εμφάνιση στο Robin Williams Center με αφορμή μία σημαντική στιγμή της America Ferrera. Η πρωταγωνίστρια της Barbie κλήθηκε σε ένα Q&A με αφορμή την ταινία και οι φίλες της τη συνόδευσαν με το ανάλογο outfit.

"Η κοριτσοπαρέα ήρθε χθες βράδυ στα ροζ για να γιορτάσει την ερμηνεία μου στη Barbie. Αγαπώ αυτές τις γυναίκες με όλη μου την καρδιά" σημείωσε η America Ferrera στο Instagram της ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη βραδιά.

Στιγμιότυπα μοιράστηκε από το reunion και η Blake Lively. "Είμαι χαρούμενη που γιόρτασα την αδερφή μου America Ferrera. Είναι η καρδιά και η ψυχή της Barbie γιατί είναι η καρδιά και η ψυχή σε κάθε τι που παίρνει μέρος" σημείωσε η ηθοποιός στο Instagram της. "Την γνωρίζω 20 χρόνια. Από τότε που ήμασταν 16". 

Η Blake αναφέρθηκε και στον εκπληκτικό μονόλογό της στην ταινία Barbie που ήταν ρεαλιστικός. "Γιατί αυτό είναι. Είναι θεαματική, παθιασμένη, εμπνευστική και με γεμάτη καρδιά στη ζωή της".

Η τελευταία φορά που όλη η παρέα των κοριτσιών είχε συγκεντρωθεί ξανά σε επίσημη στιγμή ήταν το 2018 όταν η America Ferrera έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Διαβάστε Επίσης