George Clooney | Μόλις επιβεβαίωσε μία φήμη που ακουγόταν καιρό για τον Matthew Perry

Η αποκάλυψη του Χολιγουντιανού σταρ για τον συνάδελφό του που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δύο περίπου μήνες μετά τον θάνατο του Matthew Perry – είδηση που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ μιας και ο ηθοποιός υπήρξε ένας από τους αγαπημένους του κοινού, ο George Clooney αποφασίζει να αναφερθεί στον συνάδελφό του και να επιβεβαιώσει μία από τις φήμες που ακούγονταν αρκετά ακόμη και όσο ο Perry βρισκόταν εν ζωή.

Σε συνέντευξή του στο Deadline, ο 62χρονος Χολιγουντιανός σταρ θυμήθηκε την εποχή που γύριζε το "ER" - το μακροχρόνιο ιατρικό δράμα στο οποίο πρωταγωνίστησε για μία σεζόν - σε ένα πλατό ακριβώς δίπλα στο "Friends", την επιτυχημένη κωμική σειρά στην οποία ο Perry και οι πέντε συμπρωταγωνιστές δημιούργησαν τη δική τους και δική μας χριστουγεννιάτικη παρέα. "Και τα "Φιλαράκια", φίλε, ήταν πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις αυτούς τους τύπους", είπε ο Clooney. "Ήμασταν όλοι πολύ κοντά". 

"Ήξερα τον Matt όταν ήταν 16 ετών", αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Clooney. "Παίζαμε μαζί τένις. Είναι περίπου 10 χρόνια νεότερος από μένα. Και ήταν ένα υπέροχο, αστείο, αστείος, αστείο, αστείο παιδί".

Ανάμεσα σε άλλες αποκαλύψεις, ο George Clooney θυμήθηκε ότι ο Perry είχε πει κάποτε: "Θέλω να μπω σε μια κωμική σειρά. Θέλω μόνο να μπω σε μια κανονική κωμική σειρά και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη". Και μπήκε ίσως σε ένα από τα καλύτερα που έγιναν ποτέ. Όμως, δεν ήταν ευτυχισμένος. Δεν του έφερνε χαρά ή ευτυχία ή γαλήνη", εξομολογήθηκε. 

"Και βλέποντας αυτό να συμβαίνει στα πλατό - ήμασταν στη Warner Brothers, ήμασταν εκεί ο ένας δίπλα στον άλλον - ήταν δύσκολο να το παρακολουθούμε γιατί δεν ξέραμε τι τον περνούσε. Απλά ξέραμε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος και δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε τόσα χάπια την ημέρα".

Διαβάστε Επίσης