Η tutu της Carrie Bradshaw βγαίνει σε δημοπρασία | Πόσο κοστολογείται ένα κομμάτι τηλεοπτικής ιστορίας;

Η εμβληματική φούστα που φόρεσε η Carrie στους τίτλους του Sex and The City είναι ένα από τα κομμάτια της δημοπρασίας του οίκου Julien's με τίτλο Unstoppable: Signature Styles of Iconic Women in Fashion.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα και για όποιον δεν υπήρξε φαν του stylish κόσμου του Sex And The City, η εικόνα της Carrie Bradshaw να περιδιαβαίνει τις κεντρικές λεωφόρους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα ροζ tank top και μια λευκή τούλινη φούστα μπαλαρίνας είναι σίγουρα οικεία. Η iconic tutu από τους τίτλους αρχής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς θα διατεθεί προς πώληση στις 18 Ιανουαρίου στη δημοπρασία Unstoppable: Signature Styles of Iconic Women in Fashion, του οίκου Julian's.

Πρόκειται για μια φούστα σε ιδιαίτερο στυλ με τρία layers από τούλι και σατέν ζώνη που δεν φέρει την υπογραφή κάποιου brand. Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει η costume designer της σειράς Patricia Field στο βιβλίο της Pat in the City: My Life of Fashion, Style, and Breaking All the Rules (2023), είναι ένα κομμάτι που ανακάλυψε τυχαία σε ένα μαγαζί στο Midtown Mahnattan, μέσα σε ένα καλάθι που ό,τι περιείχε κόστιζε 5 δολάρια!

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr