Kate Middleton | Πώς πέρασε τελικά τα γενέθλιά της

Στις 9 Ιανουαρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε 42 ετών και αυτές είναι οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει ο διεθνής Τύπος σχετικά με τους εορτασμούς για τα γενέθλια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν ήταν λίγα τα ρεπορτάζ που γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το πώς η Kate Middleton θα περνούσε τα 42ά γενέθλια της, τα οποία γιόρτασε χθες, 9 Ιανουαρίου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της την Τρίτη, με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα να σηματοδοτούν την ημέρα δημοσιεύοντας μια όμορφη εικόνα της Kate από τα παρασκήνια της τελετής στέψης που πραγματοποιήθηκε πέρσι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου, η Kate Middleton πέρασε την ημέρα ιδιωτικά με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, και τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, δέκα ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, οκτώ ετών, και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Louis.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασαν την εορταστική περίοδο στο Anmer Hall στο Norfolk, όπου ενώθηκαν με τον βασιλιά και τη βασίλισσα στο Sandringham για τα Χριστούγεννα. Είναι πιθανό να επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Ουίνδσορ, το Adelaide Cottage, εγκαίρως για τα γενέθλια της Kate.

Οι γονείς της πριγκίπισσας, Carole και Michael Middleton, μαζί με τα αδέλφια της Kate, Pippa Matthews και James Middleton διαμένουν με τις οικογένειές τους στο Bucklebury του Berkshire, λιγότερο από μία ώρα οδήγησης από το Windsor, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι είναι πιθανόν να πέρασαν την ημέρα με ένα τρυφερό οικογενειακό δείπνο. 

Διαβάστε Επίσης