Emily Blunt | Με το ίδιο σύνολο που επέλεξε ο Lenny Kravitz στις Χρυσές Σφαίρες

Η Emily Blunt και ο Lenny Kravizt προτίμησαν την ίδια Alexander McQueen δημιουργία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το στιλ του Lenny Kravitz είναι ένα από τα σημεία αναφοράς του. Συχνά οι στιλιστικές του επιλογές γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και υποθέτουμε ότι κάτι τέτοιο έγινε και με την Alexander McQueen δημιουργία που επέλεξε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Λίγες μόλις ημέρες μετά την 81η τελετή απονομής των βραβείων είδαμε την Emily Blunt με το ίδιο σύνολο

Την μαύρη εξώπλατη ολόσωμη φόρμα η ηθοποιός την επέλεξε για την εμφάνισή της στην εκπομπή The Late Show  με τον Stephen Colbert.

Emily Blunt | Με το ίδιο σύνολο που επέλεξε ο Lenny Kravitz στις Χρυσές Σφαίρες

Γιατί η Emily Blunt επέλεξε το συγκεκριμένο σύνολο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Emily Blunt εξήγησε ότι είχε προγραμματίσει ήδη να φορέσει τη συγκεκριμένη δημιουργία με τα cutouts. Όταν είδε τον Lenny Kravitz  να εμφανίζεται με το συγκεκριμένο κουστούμι στο κόκκινο χαλί των Golden Globes τότε αυτό ενίσχυσε την απόφασή της αντί να την αποτρέψει. 

Emily Blunt

"Οπότε, τον είδα να περπατά με καμάρι στις Χρυσές Σφαίρες. Είχα ήδη προσχεδιάσει να το φορέσω για την εκπομπή και σκέφτηκα 'ξέρεις κάτι, όχι, θα το φορέσω παρόλα αυτά'" υποστήριξε η πρωταγωνίστρια του Oppenheimer. Στη συνέχεια εκθείασε το στιλ του Lenny Kravitz που για την ίδια δεν μπορεί να το νικήσει κανείς καθώς όταν εμφανίζεται κάπου κλέβει τις εντυπώσεις.

"Ποιος το φόρεσε καλύτερα;"

H Emily Blunt επέλεξε να συνδυάσει την Alexander McQueen δημιουργία με ψηλοτάκουνα σανδάλια με χρυσή λεπτομέρεια στο τακούνι. Έπιασε τα ξανθά μαλλιά της ψηλά με έναν χαλαρό κότσο και προτίμησε διακριτικό μακιγιάζ. Ο Lenny Kravitz την σέταρε με μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρες μπότες ενώ ολοκλήρωσε το look του με ασημένια δαχτυλίδια. 

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο The Late Show ο παρουσιαστής έβγαλε μία φωτογραφία του μουσικού από τις Χρυσές Σφαίρες και την έβαλε δίπλα στην ηθοποιό ρωτώντας το κοινό: "Ποιος το φόρεσε καλύτερα;"

Διαβάστε Επίσης