Emma Stone | Η ατάκα για τους κριτικούς τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου στα Critics' Choice Awards

Η ερμηνεία της ως Bella Baxter στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου χάρισε στην Emma Stone το πρώτο solo Critics' Choice Award της καριέρας της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Awards Season βρίσκεται κι επίσημα στην καρδιά της με την Emma Stone να κερδίζει ένα ακόμη σημαντικό βραβείο για την ερμηνεία της ως Bella Baxter στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things. Αυτό του Α' Γυναικείου Ρόλου στα χθεσινοβραδινά Critics' Choice Awards.

Μεταξύ άλλων, το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων του διεθνή Τύπου σαγήνευσε ο λόγος που εκφώνησε η μούσα – πλέον – του Γιώργου Λάνθιμου, στον οποίο δεν δίστασε χιουμοριστικά να αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρουν και τόσο οι κριτικές τη στιγμή που κρατούσε στα χέρια της ένα εκ των σημαντικότερων βραβείων των Critics' Choice Awards

Λίγο αφότου μίλησε για τον ρόλο της, η ηθοποιός αστειεύτηκε για την επιρροή των κριτικών στη βιομηχανία. "Το να παίξω την Bella ήταν μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου. Έπρεπε να ξεμάθω πολλά πράγματα παίζοντας την. Να ξεμάθω μέρη της ντροπής και των κοινωνικών πραγμάτων που μας φορτώνουν, και ακόμα το δουλεύω", ανέφερε αρχικά.

Κλείνοντας με ένα αστείο, η Stone πρόσθεσε: "Αυτά είναι τα Critics Choice Awards - και πρόκειται για τη γνώμη τρίτων - αλλά είμαι πολύ ευγνώμων στους κριτικούς γι' αυτό. Αλλά μαθαίνω να μη με νοιάζει τι σκέφτεστε".

Στον λόγο της, η Emma Stone τίμησε επίσης τις άλλες γυναίκες που ήταν υποψήφιες στην κατηγορία - κατονομάζοντας προσωπικά τη Lily Gladstone, η οποία ήταν υποψήφια για το Killers of the Flower Moon, τη Sandra Hüller για το Anatomy of a Fall, την Greta Lee για το Past Lives, την Carey Mulligan για το Maestro και τη Margot Robbie για την Barbie.

Emma Stone | Η ατάκα για τους κριτικούς τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου στα Critics' Choice Awards

Όσον αφορά την εμφάνισή της, η Emma Stone επέλεξε μία Custom δημιουργία του οίκου Louis Vuitton. Πρόκειται για ένα One-Shoulder Black Dress με μία βελούδινη ζώνη στη μέση και μερικά χαρακτηριστικά BB - μία έμμεση αναφορά στον ρόλο της, τη Bella Baxter.

Η 35χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Έλληνα δημιουργό στην ταινία "The Favourite" του 2018 και η ερμηνεία της στο "La La Land" της χάρισε Χρυσή Σφαίρα το 2017. Η πρόσφατη νίκη της στα Critics Choice Awards 2024 σηματοδοτεί τη δεύτερη μεγάλη νίκη της στην περίοδο των βραβείων, μετά τις Χρυσές Σφαίρες, και την πέμπτη υποψηφιότητά της συνολικά στην ιστορία των Critics' Choice Awards.

Διαβάστε Επίσης