Meg Ryan | Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με στράπλες Saint Laurent δημιουργία

Η 62χρονη Meg Ryan έδωσε το παρών στα Critics Choice Awards 2024.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα η Meg Ryan αποφάσισε να επιστρέψει. Η αρχή έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο με την ανακοίνωση για τη νέα της ρομαντική κομεντί με τίτλο What Happens Later.

Πέρα από τη μεγάλη οθόνη όμως η 62χρονη ηθοποιός κάνει την επανεμφάνισή της και στα κόκκινα χαλιά. Το βράδυ της Κυριακής την είδαμε στην τελετή απονομής των Critics Choice Awards 2024.

Η εμφάνιση της Meg Ryan στο κόκκινο χαλί 

Η Meg Ryan επέλεξε για την εμφάνισή της ένα στράπλες sequin φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Saint Laurent. Προτίμησε να μην φορέσει καθόλου αξεσουάρ ή κοσμήματα υιοθετώντας το less is more. Αυτό που έκανε αίσθηση είναι το κοντό κούρεμά της που μας θυμίζει την παλιά της εκδοχή στα 90s.

Meg Ryan | Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με στράπλες Saint Laurent δημιουργία

Η Meg Ryan ήταν ανάμεσα στους απονεμητές των Critics Choice Awards. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Οκτώβριο  στο Late Night με τον Seth Meyers. Εκεί μίλησε και για τη νέα της ταινία.

Η υπόθεση του What Happens Later

Η ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον David Buchovny -τον 63χρονο ηθοποιό τον έχουμε αγαπήσει μέσα από τον ρόλο του στο X-Files. Η ταινία βασίζεται στο  Shooting Star του Steven Dietz o οποίος συνυπογράφει και την κινηματογραφική διασκευή μαζί με την Meg Ryan. 

Δύο διαφορετικές πτήσεις έχουν καθυστέρηση εξαιτίας του καιρού και η Willa πιάνει κουβέντα με τον Bill για τις παραπάνω από δύο δεκαετίες που έχουν περάσει από τον χωρισμό τους. Ο Bill αποκαλύπτει ότι έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή και παλεύει με αυτό και η Willa τονίζει πως το να ξεμείνουν μαζί στο αεροδρόμιο είναι ήδη το "χειρότερο δυνατό σενάριο". Καθώς προχωρά η νύχτα και οι δύο πλευρές ξεκαθαρίζουν ποιος φταίει περισσότερο για τον χωρισμό τους με τον Bill να παραδέχεται ότι ήταν πού ερωτευμένος μαζί της. 

Διαβάστε Επίσης