Πριγκίπισσα Charlene | Επίσημη εμφάνιση με τα δίδυμα παιδιά της στο Μονακό

Την πριγκίπισσα Charlene συνόδευε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene πέρασαν μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένειά τους. Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό βρέθηκε μαζί με τα δύο παιδιά του, πρίγκιπα Jacques και πριγκίπισσα Gabriella στο Circus Parade. 

Η συγκεκριμένη παρέλαση σήμανε την έναρξη του 46ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τσίρκου του Μόντε Κάρλο.  Φέτος, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα του πρίγκιπα Αλβέρτου. Λάτρης του τσίρκου, ο πρίγκιπας Ρενιέ έγινε ιδρυτικό μέλος του φεστιβάλ το 1974. 

Η οικογενειακή έξοδος στο Μονακό

Τον θεσμό στηρίζει πλέον ο πρίγκιπας Αλβέρτος και έχει μυήσει σε αυτόν και την οικογένειά του. Για την περίσταση η πριγκίπισσα Charlene επέλεξε ένα κρεμ παλτό με την υπογραφή της σχεδιάστριας Emilia Wickstead το οποίο συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο και μαύρες σουέντ μπότες Gianvito Rossi. 

Πριγκίπισσα Charlene | Επίσημη εμφάνιση με τα δίδυμα παιδιά της στο Μονακό

H mini me εκδοχή της, η 9χρονη πριγκίπισσα Gabriella φόρεσε ένα λεοπάρ Dior παλτό το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες μπότες Dolce & Gabbana. 

Πριγκίπισσα Charlene

O 65χρονος πρίγκιπας προτίμησε σκούρο μπλε πανωφόρι και ασορτί παντελόνι ενώ έδωσε χρώμα στο σύνολό του με ένα κίτρινο φουλάρι. Ο πρίγκιπας Jacques εμφανίστηκε με παρόμοιο τζάκερ και μπεζ παντελόνι σε μία mini me εδοχή του πατέρα του. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Αλβέτου με την πριγκίπισσα Charlene

Η εμφάνισή τους στην παρέλαση ήταν η πρώτη επίσημη για το 2024. Η τελευταία φορά που είδαμε μαζί το πριγκιπικό ζευγάρι ήταν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram όταν και έστειλαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Η πριγκίπισσα Charlene επέλεξε για το γιορτινό της look ένα σκούρο κόκκινο Ralph Lauren φόρεμα με μακριά μανίκια και ένα ασύμμετρο σχέδιο στο κολάρο.  

Διαβάστε Επίσης