Miley Cyrus | To πιο δημοφιλές τραγούδι του 2023 "Flowers" κρύβει την προσωπική της πικρή ιστορία απιστίας

Το τραγούδι που έχει γίνει ένας ύμνος στην ενδυνάμωση, η Μiley "φωτογραφίζει" τον πρώην άπιστο σύντροφό της, Liam Hemsworth.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ενδεχομένως η μεγάλη κερδισμένη της χρονιάς όσον αφορά τα μουσικά είναι η Miley Cyrus  η οποία αφού κατέκτησε την κορυφή των charts του Spotify, άγγιξε την κορυφή του Billboard chart αφήνοντας πίσω το, μέχρι πρότινος, megahit της Taylor Swift, Anti-Hero που είχε παραμείνει οκτώ εβδομάδες στο νούμερο ένα.

Το επιτυχημένο σινγκλ της τραγουδίστριας αποτέλεσε έμπνευση, αφού μιλάει για μία γυναίκα που ξέρει να αγαπά τον εαυτό της - μετά από έναν χωρισμό-, ενώ το βίντεο κλιπ μοιάζει να κρύβει μία αληθινή ιστορία απιστίας από τον πρώην σύζυγός της, Liam Hemsworth.

Οι θεωρίες και οι "αποδείξεις" για την ιστορία απιστίας

Αν και το κομμάτι "Flowers" επικεντρώνεται στην γυναικεία ενδυνάμωση, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth.

Η Miley Cyrus φαίνεται να ακολούθησε τα βήματα της Taylor Swift, η οποία όχι μόνο γράφει για τις προσωπικές της ιστορίες, αλλά αφήνει στοιχεία μέσα στους στίχους και τα βίντεο κλιπ της.

Η Μiley κυκλοφόρησε την μεγάλη επιτυχία της "Flowers" στις 13 Ιανουαρίου 2023, που είναι και τα γενέθλια του Liam Hemsworth. Το γεγονός αυτό από μόνο του, έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι η Miley Cyrus αφιέρωσε με κάποιον τρόπο το τραγούδι στον πρώην σύζυγό της.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr