Πρίγκιπας Harry | Επέστρεψε στην Καλιφόρνια μετά την σύντομη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Δούκας του Sussex βρέθηκε στην Αγγλία για 24 ώρες, συνομίλησε μόνο με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και απέφυγε τον αδερφό του, πρίγκιπα William.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ανακοίνωση του Buckingham ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο προκάλεσε αρκετές εξελίξεις. Μία από αυτές, η επιστροφή του πρίγκιπα Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. Μία επιστροφή αρκετά σύντομη, αφού δεν ξεπέρασε σε διάρκεια τις 24 ώρες.

Ο Δούκας του Sussex εθεάθη στο Heathrow Airport του Λονδίνου την Τετάρτη, αφού πέρασε περίπου 24 ώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε η Sun σε νεότερο ρεπορτάζ της. 

Ο πρίγκιπας Harry έφτασε στη Μεγάλη Βρετανία την Τρίτη αφού πέταξε από το Λος Άντζελες τη Δευτέρα και φέρεται να ταξίδεψε στο Clarence House, όπου ζουν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στο Λονδίνο. Ο πατέρας και ο γιος πιστεύεται ότι είχαν μια σύντομη ιδιωτική συνάντηση, που φέρεται να επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά μετά την τελετή στέψης τον Μάιο του 2023.

"Αυτό είναι καλό", λέει πηγή προσκείμενη στο βασιλικό οίκο στο περιοδικό PEOPLE. "Ας ελπίσουμε ότι Harry θα φέρει και τα εγγόνια κάποια στιγμή, καθώς αυτό θα ήταν υπέροχο για όλους τους".

Ενώ ο δούκας του Sussex πέρασε χρόνο με τον πατέρα του πριν ο βασιλιάς ταξιδέψει πίσω στο Sandringham, μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι δεν υπάρχουν "σχέδια" για να βρεθούν μαζί ο πρίγκιπας Harry και ο αδελφός του, πρίγκιπας William. 

Δεν είναι σαφές πού διανυκτέρευσε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια του σόλο ταξιδιού. Ο ίδιος και η σύζυγός του, Meghan Markle, "κλήθηκαν να εγκαταλείψουν" το σπίτι τους Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ τον Μάρτιο του 2023. Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στη γενέτειρά της, την Καλιφόρνια, με τον γιο τους πρίγκιπα Archie και τη μικρή πριγκίπισσα Lilibet. 

Διαβάστε Επίσης