Πρίγκιπας Harry | Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ταξίδι στην Αγγλία δεν έγινε στο Montecito

Η επιστροφή του Δούκα του Sussex στο Παλάτι κράτησε κάτι λιγότερο από 24 ώρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι η επίσκεψη του πρίγκιπα Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του θα ήταν μεγάλη σε διάρκεια, όμως, τελικά η επιστροφή του Δούκα του Sussex στο Παλάτι κράτησε κάτι λιγότερο από 24 ώρες.

Ο πρίγκιπας Harry είναι πίσω στην κατοικία του στο Montecito με τη Meghan Markle και τα δύο τους παιδιά, ενώ η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ταξίδι – αστραπή είναι γεγονός. Και έγινε στο Λας Βέγκας. Ο Δούκας του Sussex έκανε μια αιφνιδιαστική εμφάνιση στη πόλη που ό,τι συμβαίνει, μένει εκεί για να παραδώσει ένα βραβείο στο 2024 NFL Honors το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου του πατέρα του βασιλιά Καρόλου. 

Ο Δούκας εμφανίστηκε στην εκδήλωση για να παρουσιάσει στον αμυντικό των Pittsburgh Steelers Cam Heyward το βραβείο Walter Payton Man of the Year. Ενώ παρουσίαζε το βραβείο, αστειεύτηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες "μας έκλεψαν το ράγκμπι και εσείς το κάνατε δικό σας".

"Αντί να το περνάτε προς τα πίσω, απλά περάστε το προς τα εμπρός", συνέχισε. "Γιατί να μην φοράτε προστατευτικά και κράνος; Πέρα από την πλάκα, αυτό που κάνετε μέσα και έξω από το γήπεδο είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Αποτελείτε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και με τον τρόπο που προσφέρετε. Αυτό το τελικό βραβείο, η υψηλότερη τιμή, έχει να κάνει με το να υπηρετείτε την κοινότητά σας και υπάρχει ένας ξεχωριστός άνθρωπος που θα θέλαμε να τιμήσουμε τώρα".