Sophie Turner & Peregrine Pearson | Έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση

H σχέση της Sophie Turner με τον Peregrine Pearson προχωρά με γρήγορα βήματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση ενός ζευγαριού είναι από μόνη της είδηση. Το να κάνεις όμως μία δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό σου φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο είναι αυτό που την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή. Αυτό ισχύει για την Sophie Turner.

Η σχέση της με τον Peregrine Pearson φαίνεται προχωρά με γρήγορα βήματα. Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός και ο Βρετανός αριστοκράτης, που γνωρίσαμε μέσα από την μακροχρόνια σχέση του με τη Μαρία Ολυμπία, έκαναν τη σχέση τους Instagran Official ανεβάζοντας φωτογραφίες από μία εξόρμησή τους στα χιόνια. Αυτή τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε στους εορτασμούς της χρονιάς του Δράκου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Λονδίνο. 

Τι επέλεξε να φορέσει η Sophie Turner στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση 

H Sophie Turner και ο Peregrine Pearson πόζαραν για φωτογραφίας στο πολυτελές γιοτ Dixie Queen. Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones επέλεξε για την περίσταση ένα deux pieces γκρι σύνολο το οποίο αποτελείται από ένα off-the-shoulder κροπ τοπ και μία ασορτί μάξι φούστα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσούς κρίκους, ένα διακριτικό κολιέ και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. 

Sophie Turner & Peregrine Pearson | Έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση

Ο Peregrine Pearson επέλεξε για την περίσταση μαύρο βελούδινο κοστούμι το οποίο έχει κεντημένο έναν δράκο στο μπροστινό μέρος. 

Πότε ξεκίνησε η σχέση τους

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2023. Λιγότερο από δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της αίτησης διαζυγίου της ηθοποιού από τον Joe Jonas. Το σύντομο διάστημα που είχε μαζί, η Sophie Turner και ο Βρετανός κροίσος έχουν απαθανατιστεί να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά, να παρακολουθούν αγώνα ποδοσφαίρου και να κάνουν σκι.

Σύμφωνα με το Us Weekly η σχέση τους έχει σοβαρέψει. "Είχαν μια σπίθα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν να βγαίνουν" αναφέρει πηγή στο περιοδικό ενώ προσθέτει ότι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο στενά έκτοτε. "Η φυσική έλξη είναι ασφαλώς εμφανής. Αλλά ο Perry αντιμετωπίζει την Sophie με σεβασμό και την κάνει να γελάει, που είναι επίσης πολύ σημαντικό για εκείνη". 

Διαβάστε Επίσης