Πριγκίπισσα Άννα | Προκάλεσε υστερικά γέλια με ένα αίτημά της

Το αίτημα που είχε η πριγκίπισσα Άννα αφορούσε μία σοκολατένια τούρτα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Άννα έκανε το πλήθος να γελάσει υστερικά σε πρόσφατη επίσκεψή της στο Wormwood Scrubs Pony Centre. Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου είχε ένα ξεκαρδιστικό αίτημα σχετικά με μία σοκολατένια τούρτα. Η 73χρονη πριγκίπισσα απέδειξε με αυτό τον τρόπο ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Κλήθηκε να κόψει μία μεγάλη σοκολατένια τούρτα στην επίσημη εμφάνισή της στο Δυτικό Λονδίνο. Πριν όμως αρχίσει να τη μοιράζει σε κομμάτια η πριγκίπισσα Άννα απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους και έθεσε ένα ξεκαρδιστικό αίτημα.

Η πριγκίπισσα Άννα προκάλεσε υστερικά γέλια

"Εύχομαι να είχατε όλοι την ευκαιρία να δείτε αυτή την τούρτα γιατί είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Οι οδηγίες όμως για αυτή είναι ότι θα την φάτε αν την κόψω γιατί διαφορετικά θα είναι απλά νομιμοποιημένος βανδαλισμός. ΟΚ; Απολαύστε  την τούρτα" είπε η πριγκίπισσα κάνοντας όλους όσοι ήταν εκεί να γελάσουν υστερικά. 

Η πριγκίπισσα Άννα είναι προστάτιδα της The British Horse Society και για αυτό επισκέφτηκε το πάρκο με τα πόνυ με αφορμή την 35η επέτειο λειτουργίας του. Κατά την επίσκεψή της εκεί δεν αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του βασιλιά Καρόλου αλλά ευχαρίστησε όσους έστειλαν τις ευχές τους για τον αδερφό της. 

Οι ευχές για τον Κάρολο και την Kate Middleton 

Η ίδια είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με το προσωπικό και τους υποστηρικτές του πάρκου. Είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη και 10 χρόνια νωρίτερα κατά την 25η επέτειο. 

Η ιδρύτρια και υπεύθυνη του κέντρου, αδερφή Mary Joy Langdon της είπε κατά τη συνάντησή τους: "Ευχόμαστε εσείς και η οικογένειάς να είστε καλά αυτή την περίοδο". 

Η πριγκίπισσα Άννα, που πάντα είχε υποστηρικτικό ρόλο στη βρετανική βασιλική οικογένεια, μετά τη διάγνωση του καρκίνου του Καρόλου κλήθηκε προς δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι να υποστηρίξει προσωπικά τον αδελφό της, βασιλιά Κάρολο και η δεύτερη να βοηθήσει και να ηγηθεί δημοσίως. 

Διαβάστε Επίσης