Βασίλισσα Letizia | Η εμφάνιση που μας θύμισε την Kate Middleton

Η βασίλισσα Letizia έχει κοινές στιλιστικές προτιμήσεις με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες royals της Ευρώπης και κάθε της νέα εμφάνιση επιβεβαιώνει τον τίτλο της. Η βασίλισσα Letizia βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε επίσημη εκδήλωση στο Casino de Madrid και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σύνολό της. Το look της μάλιστα θα ενέκρινε και η Kate Middleton με την οποία συχνά, όπως και εδώ, ταυτίζονται στιλιστικά. 

Τα κομμάτια που επέλεξε η βασίλισσα Letizia 

Η 51χρονη βασίλισσα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα κλασικό office look το οποίο αποτελείται από ένα γκρι καρό blazer Carolina Herrera , μαύρο cigarette παντελόνι και λευκό τοπ.

Βασίλισσα Letizia | Η εμφάνιση που μας θύμισε την Kate Middleton

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με  ένα ζευγάρι μοκασίνια Masssimo Dutty με τακούνι και ασημένια σκουλαρίκια από τον οίκο Gold & Roses. Όσο για τα μαλλιά της προτίμησε να τα αφήσει κάτω, όπως συνηθίζει στις περισσότερες από τις επίσημες επισκέψεις της σε οργανισμούς. 

Βασίλισσα Letizia

Η βασίλισσα της Ισπανίας έμοιαζε σαν να πήρε στιλιστικές συμβουλές από την πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Η παρόμοια εμφάνιση που είχε κάνει η Kate Middleton 

Η σύζυγος του πρίγκιπα William είχε επιλέξει ένα παρόμοιο look με σκούρο μπλε παντελόνι, λευκό τοπ και καρό blazer  σε γαλάζιο χρώμα τον περασμένο Ιούνιο στο Windsor. Η Kate Middleton, που πλέον αναρρώνει στο Adelaide Cottage, είχε εμφανιστεί με το συγκεκριμένο σύνολο στο Windsor Family Hub.

Kate Middleton

Τόσο η βασίλισσα της Ισπανίας όσο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν αδυναμία στο καρό σχέδιο. Η βασίλισσα Letizia επέλεξε μια γκρι καρό Massimo Dutti φούστα λίγες μέρες νωρίτερα για επίσημη εμφάνισή της στη Μαδρίτη. Πριν από αυτό το είχε επιλέξει και σε παντελόνι. 

Διαβάστε Επίσης