Emma Stone | To ροζ φόρεμα που επέλεξε σε βραδιά βραβείων

Η Emma Stone τίμησε με την παρουσία της τον Γιώργο Λάνθιμο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στα 76α Direcrors Gild of America Awards βρέθηκε η Emma Stone μαζί με τον Mark Ruffalo για να στηρίξουν τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η μούσα του Έλληνα σκηνοθέτη, που υπογράφει και την παραγωγή του Poor Things, επέλεξε για την περίσταση μία ροζ δημιουργία Givenchy. Συνδύασε το ρομαντικό πλεκτό φόρεμά της με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα.  

Emma Stone | To ροζ φόρεμα που επέλεξε σε βραδιά βραβείων

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Beverly Hilton και ανέδειξαν μεγάλους νικητές της βραδιάς τον Christopher Nolan για το Oppenheimer και την Celine Song για το Past Lives. Πολλές υποψηφιότητες είχε αποσπάσει και ο Martin Scorsese με το Killers of the Flower Moon.

Η διάκριση του Γιώργου Λάνθιμου στα DGA

Ο Γιώργος Λάνθιμος απέσπασε τιμητικό βραβείο για το Poor Things το οποίο παρουσίασαν οι πρωταγωνιστές του Emma Stone και Mark Ruffalo ενώ δήλωσε ιδιαίτερα ευλογημένος που το όνομά του υπήρξε έστω και ως υποψήφια ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους σκηνοθέτες.

Όλες οι υποψηφιότητες της Emma Stone στα Όσκαρ

Η κινηματογραφική Bella Baxter μας χάρισε πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί στη φετινή σεζόν των βραβείων ενώ μετράμε αντίστροφα και για την τελετή απονομής των Όσκαρ. To Poor Things είναι υποψήφιο σε 11 συνολικά κατηγορίες με την Emma Stone να διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο Α' Γυναικείου Ρόλου.

Η ηθοποιός έχει κερδίσει Όσκαρ το 2017 για την ερμηνεία της στο La La Land και ήταν ξανά υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου το 2015 για το Birdman και το 2019 για το The Favourite όπου συνεργάστηκε ξανά με τον Έλληνα σκηνοθέτη.

Με τον Γιώργο Λάνθιμο, που πλέον είναι και συνεργάτες εκτός από φίλοι, θα συναντηθεί ξανά κινηματογραφικά και στη νέα του ταινία με τίτλο Kinds of Kindness. 

Διαβάστε Επίσης