Πρίγκιπας William | Η στιγμή που τραγουδάει karaoke με την Taylor Swift

O πρίγκιπας William και το ταλέντο του στο τραγούδι γίνονται viral.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Taylor Swift είναι δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών. Εκείνος γιατί έχει να σηκώσει στους ώμους του το βάρος των ευθυνών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας κι εκείνη (και) λόγω της σχέσης της με τον Travis Kelce που τροφοδοτεί συνεχώς τα δημοσιεύματα. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η ερμηνεύτρια κατάφεραν όμως να γίνουν viral και με μία κοινή τους στιγμή. Πίσω στο 2013 είχαν μοιραστεί το ίδιο μικρόφωνο και χάρη στα social media το ντουέτο τους έρχεται ξανά στην επιφάνεια. 

Στο αναπάντεχο ντουέτο του πρίγκιπα William με την Taylor Swift συμμετείχε και ο Jon Bon Jovi. Η μουσική συνάντηση έγινε σε μια βραδιά συγκέντρωσης χρημάτων για το Centrepoint, έναν οργανισμό που βοηθά άστεγους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον οποίο ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι υποστηρικτής. 

Πρίγκιπας William | Η στιγμή που τραγουδάει karaoke με την Taylor Swift

Το αναπάντεχο ντουέτο έγινε viral στο TikTok

Η στιγμή που μοιράστηκαν ο πρίγκιπας William και η Taylor Swift κάνει τον γύρο του TikTok μέσα από μία νέα ανάρτηση που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 50.000 views και 13.000 likes. Στο βίντεο βλέπουμε τον Jon Bon Jovi να αναλαμβάνει τα ηνία στο Livin’ on a Prayer μαζί με την πρίγκιπα και την τραγουδίστρια. 

Ο πρίγκιπας William δεν περίμενε ότι θα τους δει

O γιος του βασιλιά Καρόλου δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι θα έχει αυτούς τους δύο ξεχωριστούς καλεσμένους μέχρι να τους δει με τα μάτια του. Ήταν έκπληκτος και την ίδια ώρα σκεφτόταν ότι είναι "εκτός υπηρεσίας". Σχεδίαζε λοιπόν να απολαύσει το δείπνο και να συνομιλήσει με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους αλλά όλα άλλαξαν όταν η Taylor Swift του είπε: "Έλα William, πάμε να τραγουδήσουμε". 

Το βίντεο στο TikTok ανέβηκε από τον λογαριασμό stephanieecaleffo που έχει έδρα το Σάο Πάολο της Βραζιλίας με τον χρήστη της πλατφόρμας να γράφει στα ισπανικά: "Δεν ήξερα ότι είχα ανάγκη να το δω αυτό" και "Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου βίντεο στην ιστορία". 

Όταν ο πρίγκιπας William βρέθηκε καλεσμένος, το 2021, στο podcast Time to Walk μίλησε για αυτή τη στιγμή του karaoke και την επίδραση που είχε πάνω του. "Ανησυχούμε για το: πώς φαινόμαστε στα social media; Ποιος είπε τι για εμένα; Τι φοράω; Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση αλλά πιστεύω ότι το να γελοιοποιείς τον εαυτό σου είναι ΟΚ" είπε. 

"Είναι ΟΚ να μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο σοβαρά και να έχεις αυτές τις στιγμές που αφήνεσαι και λες: Ξέρεις κάτι; Είμαι ΟΚ με αυτό" συνέχισε. 

Διαβάστε Επίσης