Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες

Και αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ας συμφωνήσουμε ότι το 2024 δεν ξεκίνησε με το δεξί τόσο για το βρετανικό Παλάτι γενικότερα, όσο και για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William ειδικότερα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η 14η Φεβρουαρίου είναι, όμως, η γιορτή της αγάπης και η ημέρα που τα βασιλικά ζευγάρια θα γιορτάσουν αναμφίβολα ο ένας την ύπαρξη στη ζωή του άλλου. Ωστόσο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φαίνεται λίγο διαφορετική για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας φέτος. 

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate είναι γνωστό ότι έχουν πολυάσχολο πρόγραμμα και συνήθως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν διαφέρει. Συχνά το βασιλικό ζεύγος περνάει την ξεχωριστή ημέρα χώρια, αλλά με την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά της Kate να την τοποθετεί σε περίοδο ανάρρωσης μέχρι τον Απρίλιο, πιθανότατα θα μπορέσουν να βρουν λίγο περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον φέτος. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και μάλιστα πέρασαν την πρώτη τους μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί ως νεόνυμφοι χωριστά. Η Kate αποκάλυψε στο παρελθόν ότι ο σύζυγος της έστειλε λουλούδια και κάρτα λόγω της αποστολής του στα Falkland ως πιλότος ελικοπτέρου της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας. Από την ημέρα του γάμου τους μέχρι σήμερα, το πριγκιπικό ζευγάρι έχει συνηθίσει να περνά τη μέρα του σε διαφορετικές τοποθεσίες. Το 2019 ο William πέρασε την ημέρα επισκεπτόμενος το φιλανθρωπικό ίδρυμα Future Men για να συζητήσει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της πατρότητας.