Βασιλιάς Κάρολος | Γιατί επέστρεψε στο Λονδίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να περάσει τις πρώτες μέρες της θεραπείας του για τον καρκίνο στο Norfolk.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο Sandringham Estate εγκαταστάθηκε ο βασιλιάς Κάρολος πριν και μετά το χειρουργείο του προστάτη. Στο Norfolk επέλεξε να περάσει και τις πρώτες μέρες της θεραπείας του καρκίνου μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για τη διάγνωση. Ο 75χρονος μονάρχης επέστρεψε στη βρετανική πρωτεύουσα μονάχα για να συναντήσει τον πρίγκιπα Harry που ταξίδεψε από την Καλιφόρνια για να τον δει.

Ο δούκας του Sussex ανησύχησε για τον πατέρα του και επέλεξε να βρεθεί μόνο για ένα 24ωρο στο Λονδίνο για να τον συναντήσει. Μετά την επίσκεψή του αναχώρησε για το Μοντεσίτο όπου ζει μόνιμα με την Meghan Markle και τα δύο τους παιδιά. Ο βασιλιάς Κάρολος μετά τη συνάντηση βρέθηκε ξανά στο Norfolk για μία εβδομάδα. Πλέον έχει επιστρέψει στο Λονδίνο. 

Γιατί επέστρεψε ο βασιλιάς Κάρολος στο Λονδίνο 

Σύμφωνα με πηγές από το Παλάτι ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο Λονδίνο για να συνεχίσει τη θεραπεία του για την καρκίνο. Έφτασε με ελικόπτερο το οποίο προσγειώθηκε στον κήπο του Μπάκιγχαμ την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στα επίσημα αυτοκίνητά τους μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα και κατευθύνθηκαν στην κατοικία τους, στο Clarence House.

Ο βασιλιάς φορούσε ένα κομψό κοστούμι και είχε θερμή υποδοχή στα λίγα χιλιόμετρα που περπάτησε ανάμεσα στα δύο παλάτια. Η βασίλισσα ένα μαύρο αδιάβροχο για να προστατευτεί από τη βροχή. 

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση 

Το βασιλικό ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους κατά την άφιξή τους στην πρωτεύουσα της Βρετανίας. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν την περασμένη Κυριακή όταν βρέθηκαν στην λειτουργία της St. Mary Magdalene.

Φαίνεται πως ο ίδιος έχει πολύ καλή σχέση με τον ιερέα του ναού και μοιράστηκε μαζί του τη διάγνωση για τον καρκίνο πριν από τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

Την εξέλιξη με την υγεία του βασιλιά Καρόλου ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ πριν από μία εβδομάδα. Δεν δόθηκαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό αλλά ο μονάρχης ανέβαλε όλες τις επίσημες εμφανίσεις του και τα καθήκοντά του.

Αυτό σημαίνει ότι τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν πλέον αυξημένες υποχρεώσεις δεδομένου ότι απουσιάζει και η kate Middleton που αναρρώνει στο Windsor μετά το σοβαρό της χειρουργείο. 

Διαβάστε Επίσης