Meghan Markle | Οι κινήσεις που μαρτυρούν ότι προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση της με το Παλάτι

Η Δούκισσα του Sussex και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο το 2020.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι λίγες οι σελίδες που έχει αφιερώσει ο διεθνής Τύπος για τη σχέση ανάμεσα στην Kate Middleton και τη Meghan Markle. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του, αρκετοί υποστηρίζουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Δούκισσα του Sussex δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες των σχέσεων, κάτι το οποίο ενδυναμώθηκε όταν Meghan και Harry αποφάσισαν να απομακρυνθούν από το Παλάτι.

Το χειρουργείο και η μακρά ανάρρωση που απαιτείται φαίνεται ότι έφεραν κοντά τις δύο γυναίκες. Η Meghan Markle φέρεται να επικοινώνησε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και πρώην Kate Middleton, για να της ευχηθεί τα καλύτερα μετά την αναπάντεχη εγχείρηση στην κοιλιά της στα μέσα Ιανουαρίου 2024.

Μετά από αυτή την περιπέτεια υγείας, αλλά και τη διάγνωση καρκίνου που έγινε στον βασιλιά Κάρολο, ο αποξενωμένος πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται να έχουν αλλάξει τη στάση τους απέναντι στη βασιλική οικογένεια. Εδώ και λίγο καιρό, επιθυμούσαν να αποσχιστούν και να ζήσουν τη δική τους ζωή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, πηγαίνοντας στην Καλιφόρνια για να ζήσουν στις ακτές του Ειρηνικού. Τώρα, μετά την ασθένεια του πατέρα του πρίγκιπα Harry, εκείνος πρότεινε ότι θα μπορούσε να τους φέρει και πάλι όλους πιο κοντά και η Markle φαίνεται να ενστερνίζεται αυτή την άποψη.

"Η Meghan έχει έρθει σε επαφή με την Kate και τον Κάρολο", δήλωσε πηγή που μίλησε στο Us Weekly. "Έτσι, γίνονται κινήσεις για να τα ξαναβρούν". Ένα δεύτερο πρόσωπο προσθέτει: "Η Meghan υποστηρίζει τον Harry σε όλο αυτό και εύχεται στους Royals -συμπεριλαμβανομένης και της Kate- τα καλύτερα".

Η πηγή είπε επίσης ότι η Markle υποστήριξε την απόφαση του Harry να επισκεφτεί τον πατέρα του, τον βασιλιά, μετά τη διάγνωση και ότι ο γιος κατάφερε να δείξει στον γονιό του πόσο τον αγαπάει. Με τη σειρά της, η Kate Middleton δέχθηκε τις ευχές του ζευγαριού, αφήνοντας την πόρτα της συμφιλίωσης ανοιχτή.

Διαβάστε Επίσης