Πρίγκιπας George | Η νονά του είχε ατύχημα στο σκι

H Julia Samuel ήταν στενή φίλη με τη γιαγιά του πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νονά του πρίγκιπα George αποκάλυψε πως στάθηκε άτυχη καθώς είχε έναν σοβαρό τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα. Η Julia Samuel είχε ένα ατύχημα κατά την οικογενειακή της απόδραση στις Γαλλικές Άλπεις το οποίο είχε ως συνέπεια έντονο πόνο. 

Η φυσιοθεραπεύτρια, που ήταν στενή φίλη της πριγκίπισσας Diana, μοιράστηκε τα νέα για την υγεία της μέσα από ένα βίντεο στο Instagram.

Τι ανέφερε η νονά του πρίγκιπα George για τον τραυματισμό της 

"Αυτό βιντεοσκοπείται από την εγγονή μου, βιντεοσκοπεί πάντα τα οικογενειακά μου reels. Σήμερα όμως τραβάει εμένα με τον δεμένο μου ώμο" αναφέρει η Julia Samuel. "Κατά το πρώτο πρωινό των διακοπών μας, παραπάτησα και χτύπησα τον ώμο μου. Έχω δέκα καρφιά μέσα και δεν μπορώ να το κουνήσω και πολύ".

H 64χρονη Julia Samuel είναι μία από τους 7 νονούς του  πρίγκιπα George. Παρόλο που προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ έχει μιλήσει για τον βαφτισιμιό της αλλά και τη φιλία της με τη γιαγιά του. 

Το ατύχημα που είχε ο βασιλιάς Κάρολος στο σκι

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα ατύχημα στο σκι έχει προκαλέσει ανησυχία στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο βασιλιάς Κάρολος οριακά ξέφυγε από μία χιονοστιβάδα τον Μάρτιο του 1988 που τον έκανε να παρεκκλίνει στην πλαγιά. 

Παρόλο που ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, ο φίλος του και πρώην ιπποκόμος της βασίλισσας Ελισάβετ, Major Hugh Lindsay σκοτώθηκε. Μία ακόμη φίλη του βασιλιά Καρόλου, η Patricia Palmer-Tomkinson επίσης τραυματίστηκε από το απότομο γλίστρημα στο χιόνι.

Στο ατύχημα δεν ήταν παρούσες η πριγκίπισσα Diana και η Sarah Ferguson που είναι από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με αδυναμία στο σκι. Και οι δύο ήταν εκείνη τη στιγμή στο βασιλικό σαλέ στο Davos. 

Διαβάστε Επίσης