Πριγκίπισσα Madeleine | Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης της που δημοσίευσε για τα γενέθλιά της

Η Leonore γίνεται δέκα ετών και η μητέρα της, πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας, το γιορτάζει με ένα γλυκό στιγμιότυπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η 20η ημέρα του Φεβρουαρίου είναι σίγουρα ημέρα γιορτής για το Παλάτι της Σουηδίας. Και αυτό, διότι η κόρη της πριγκίπισσας Madeleine έχει γενέθλια. 

Για να τιμήσει το σημαντικό – για την ίδια και την αξιολάτρευτη μικρή της κόρη – ορόσημο, η 41χρονη Royal δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο στιγμιότυπο της δεκάχρονης - πλέον - Leonore, στο οποίο η μέλλουσα πριγκίπισσα κάνει αυτό που κάθε παιδί γνωρίζει να κάνει καλύτερα από τον καθένα: απολαμβάνει τη ζωή.

"Χρόνια πολλά στο αστείο και περιπετειώδες κορίτσι μας! Μην σταματήσεις ποτέ να σκαρφαλώνεις σε όλα τα δέντρα που αγαπάς και να ονειρεύεσαι όσα διασκεδαστικά (πράγματα) σε περιμένουν! Σε αγαπάμε!!!" έγραψε η Madeleine στη λεζάντα.

Η Leonore απεικονίζεται φορώντας ένα λευκό τοπ με φλοράλ κέντημα χαμογελώντας στην κάμερα, καθώς ποζάρει σε ένα δέντρο. Η Madeleine μοιράζεται τρία παιδιά με τον χρηματιστή σύζυγό της, Christopher O'Neill - τη Leonore, τον Nicolas, οκτώ ετών, και την πριγκίπισσα Adrienne, πέντε ετών.

Η πενταμελής οικογένεια διαμένει επί του παρόντος στη Φλόριντα, στο Μαϊάμι, αλλά σκοπεύουν να επιστρέψουν στη Σουηδία εντός της φετινής χρονιάς. Η μετεγκατάστασή τους επρόκειτο αρχικά να γίνει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά καθυστέρησε καθώς δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για την οικογένεια με όλα όσα συνεπάγεται μια μετακόμιση, δήλωσε εκπρόσωπος του σουηδικού βασιλικού παλατιού στην εφημερίδα Expressen.