Πρίγκιπας William | Ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσία του στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο πρίγκιπας William είχε προγραμματίσει να μιλήσει στην τελετή για τον νονό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William είχε προγραμματίσει να βρεθεί το πρωί της Τρίτης στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο κάστρο του Windsor. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι βαφτισιμιός του εκλιπόντα αλλά τα σχέδιά του άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε την ακύρωση της παρουσίας του επικαλούμενο προσωπικούς λόγους. 

Τα νεότερα για την υγεία της Kate Middleton 

Για να αποφευχθούν οι συνειρμοί σχετικά με την υγεία της Kate Middleton, που συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά το σοβαρό χειρουργείο, το Παλάτι εξήγησε πως η πριγκίπισσα τα πάει μια χαρά. 

Η 42χρονη πριγκίπισσα απέχει από τα επίσημα καθήκοντά της σε όλη αυτή την περίοδο και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι το Πάσχα. Ο σύζυγός της έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του μετά από μία μικρή ανάπαυλα για να στηρίξει πρακτικά την Kate Middleton και την οικογένειά του.

Σήμερα προγραμμάτιζε μάλιστα να διαβάσει κι ένα κείμενο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο εκκλησάκι του St George. Ωστόσο, ενημέρωσε την οικογένειά του ότι δεν θα μπορέσει να βρίσκεται ανάμεσά τους. Στη θέση του πρίγκιπα William διάβασε κάποια λόγια ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Παύλος. 

Ποιος εκπροσώπησε τους Βρετανούς royals στο μνημόσυνο

Από το μνημόσυνο απουσιάζει και ο βασιλιάς Κάρολος λόγο της θεραπείας που έχει ξεκινήσει μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. Ο 75χρονος μονάρχης έχει επιστρέψει στις δραστηριότητές του αλλά όχι πλήρως. Την βρετανική βασιλική οικογένεια εκπροσώπησε η βασίλισσα Καμίλα στην τελετή. Παρόντες ήταν επίσης ο πρίγκιπας Andrew, η Sarah Ferguson, οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, οι Mike και Zara Tindall καθώς και η πριγκίπισσα Άννα που είχε εκπροσωπήσει την οικογένεια και στην κηδεία που έγινε στην Ελλάδα πριν από έναν χρόνο.

Το παρών έδωσαν επίσης η χήρα του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Άννα Μαρία η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τη βασίλισσα Καμίλα, ο μεγάλος του γιος Παύλος και αρκετά ακόμη μέλη της οικογένειας. Κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν και στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Η τελετή στο Λονδίνο ήταν αρχικά να γίνει τον Ιανουάριο αλλά άλλαξε ο προγραμματισμός μετά την εξέλιξη στην υγεία της Kate Middleton και του βασιλιά Καρόλου. 

Διαβάστε Επίσης