Βασίλισσα Letizia | Τι θα πάρει από το διαζύγιο από τον Felipe - Αυτό είναι το σύμφωνο χωρισμού

Ο Ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι τόσο η Letizia όσο και ο Felipe θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο χωριστά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο γάμος της Letizia και του Felipe περνάει κρίση, και είναι, ίσως, η μεγαλύτερη που έχει αντιμετωπίσει το βασιλικό ζεύγος. Φυσικά, και στο παρελθόν είχαν εμφανιστεί σύννεφα στη σχέση τους, και παρέμειναν μαζί σε όλα, ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο, είχαν υπογράψει ένα σύμφωνο διαζυγίου που ορίζει αρκετούς κανόνες που πρέπει να τηρούνται σε περίπτωση χωρισμού τους.

Πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Letizia και ο Felipe συμφώνησαν σε συγκεκριμένες ρήτρες που περιγράφουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί σε περίπτωση πιθανής κρίσης στο γάμο. Σε περίπτωση διαζυγίου, η Letizia εξασφάλισε το μέλλον της εκφράζοντας την πρόθεσή της να ξαναρχίσει την καριέρα της ως δημοσιογράφος, μια δουλειά που άφησε πίσω της για να πάρει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Αστούριας και αργότερα τον τίτλο της βασίλισσας.

Ο πρώην δικηγόρος της βασίλισσας, David Rocasolano, είναι το πρόσωπο που δημοσίευσε τη συμφωνία του βασιλικού ζεύγους, οποία είναι ένα εκτενές έγγραφο 50 σελίδων που περιγράφει ξεκάθαρα τα οφέλη των δύο πλευρών.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr