Philippine Leroy-Beaulieu | Ποια επέλεξε να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας

"Να είσαι η γυναίκα που θέλεις να είσαι. Ο ουρανός είναι το ταβάνι" σημείωσε η Philippine Leroy-Beaulieu.

Στη σειρά Emily in Paris υποδύεται μια αυστηρή επιχειρηματία, τη Sylvie. Στην πραγματική της ζωή όμως η Philippine Leroy-Beaulieu είναι πρωτίστως μια τρυφερή μητέρα. H Γαλλίδα ηθοποιός καμαρώνει για την Taïs Bean και το εκφράζει συχνά και δημόσια. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τής υπενθύμισε πόσο σπουδαία είναι.

"Χαρούμενη ημέρα της γυναίκας στη μία και μοναδική Taïs Bean! Να είσαι η γυναίκα που θέλεις να είσαι. Ο ουρανός είναι το ταβάνι" έγραψε Philippine Leroy-Beaulieu κάτω από μία φωτογραφία της κόρης της. 

"Εύχομαι δύναμη και ελευθερία σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Ας αλλάξουμε το παράδειγμα. Είστε οι καλύτερες" συμπλήρωσε η 60χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Philippine Leroy-Beaulieu τιμά στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την κόρη της. Το 2022 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πορτρέτο της που τράβηξε η Taïs Bean.

"Χαρούμενη ημέρα της γυναίκας στην απίθανη κόρη μου, τον πιο όμορφο άνθρωπο στον κόσμο μου, την πιο σημαντική συνάντηση της ζωής μου, εκείνη που με έμαθε τι είναι αγάπη. Εδώ είναι η σκιά της στο πρόσωπό μου ενώ κοιτώ στον φακό της στο East Sussex το περασμένο φθινόπωρο" έγραψε η ηθοποιός. "Taïs Bean είσαι το πιο όμορφο αστέρι στον ουρανό μου". 

Η κόρη της Philippine Leroy Beaulieu  είναι καλλιτέχνις

Η Taïs Bean έχει ακολουθήσει καλλιτεχνικά βήματα στην επαγγελματική της πορεία. Ωστόσο, δεν επέλεξε την τέχνη της μητέρας της αλλά τα εικαστικά. Συχνά ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram έργα της που επιβεβαιώνουν το ταλέντο της στη ζωγραφική. 

Στο βιογραφικό της σημειώνει επίσης ότι είναι στιχουργός και συνθέτης ενώ δηλώνει "πολυθεματική καλλιτέχνις". 

Διαβάστε Επίσης