Lady Kitty Spencer | Η εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την είδηση ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Η πολυτελής επιλογή της νεαρής socialite, η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στο club των νέων μαμάδων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εντυπωσιακή και ανανεωμένη, αυτά ήταν μόλις μερικά από τα επίθετα που ο διεθνής Τύπος επέλεξε να χρησιμοποιήσει για να περιγράψει την πρώτη εμφάνιση της Lady Kitty Spencer μετά την είδηση ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Και άδικο δεν είχαν.

Η επιστροφή της στις κοσμικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στο λαμπερό Preview της αναδρομικής έκθεσης του οίκου Dolce & Gabbana, η οποία είναι αφιερωμένη στην ιστορία και τα επιτεύγματά του πολυτελούς οίκου. Φτάνοντας στη μεγάλη γιορτή στο Palazzo Reale, η Lady Kitty Spencer σαγήνευσε με ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το πάτωμα, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ και ψηλό σκίσιμο στο τελείωμα. Την εμφάνισή της συνδύασε με ένα λαμπερό σετ από κοσμήματα με ρουμπίνια και τιρκουάζ, τα οποία τοποθέτησε εντός ενός κολιέ και σκουλαρικιών. Παράλληλα, έφτιαξε τα ξανθά μαλλιά της σε ένα χαλαρό up-do, με απαλές τούφες να πέφτουν γύρω από το πρόσωπό της. 

Lady Kitty Spencer | Η εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την είδηση ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Η Lady Kitty είναι παγκόσμια πρέσβειρα του ιταλικού οίκου πολυτελείας, και το σχεδιαστικό δίδυμο βοήθησε στη δημιουργία του νυφικού της, καθώς και τεσσάρων ειδικά σχεδιασμένων φορεμάτων για να περάσει το πανέμορφο σαββατοκύριακο του γάμου της, το 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η socialite και μοντέλο, η οποία είναι κόρη του Earl Spencer, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Ημέρα της Μητέρας επιβεβαιώνοντας ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. "Είναι η χαρά της ζωής μου να γίνω η μαμά σου, μικρούλα μου. Σε αγαπώ άνευ όρων. Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας σε όσους γιορτάζουν σήμερα”, ανέφερε στο μήνυμά της. 

Στις φωτογραφίες, η Kitty φαινόταν αγκαλιά με ένα μωρό στην αγκαλιά της, ενώ πόζαρε με ένα λευκό μαγιό σε μια παραλία. Το λαμπερό μοντέλο, που δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, είναι παντρεμένη με τον Michael Lewis εδώ και αρκετά χρόνια. Σχολιάζοντας την ανάρτηση, η αδελφή της Lady Eliza επιβεβαίωσε το φύλο του μωρού της Kitty, γράφοντας: "Η τέλεια μικρή μου ανιψιά. Η δίδυμη αδελφή της Lady Eliza σχολίασε επίσης την ανάρτηση, με τη Lady Amelia να μοιράζεται: "Ο πιο τέλειος άγγελος στον κόσμο".

Διαβάστε Επίσης