Πρίγκιπας Harry | Η έκκληση επτά λέξεων στη σύζυγό του, Meghan Markle

Το αίτημα του Δούκα του Sussex από τη γυναίκα της ζωής του που - ίσως - δεν θα ήθελε να μάθει το ευρύ κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε μία ανατροπή των όσων γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ο πρίγκιπας Harry φέρεται να παρακάλεσε τη σύζυγό του, Meghan Markle να σταθεί στο πλευρό του στο επερχόμενο ταξίδι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρόλο που εκείνη έχει αμφιβολίες για την ασφάλεια των παιδιών τους. 

Άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον των Sussexes υποστηρίζει ότι ο Harry μπορεί τώρα να αναγκαστεί να κάνει την επόμενη επίσκεψή του στο Λονδίνο μόνος του, ακόμη και αφού απηύθυνε στη σύζυγό του μια έκκληση επτά λέξεων: "Δεν θέλω να το κάνω μόνος μου".

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αναμενόταν να παραστούν στην επετειακή τελετή για τη 10η επέτειο των Invictus Games στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί αν θα φέρουν μαζί τους τον πρίγκιπα Archie ή την πριγκίπισσα Lilibet.

Ωστόσο, ένας εσωτερικός συνεργάτης δήλωσε στο περιοδικό New: "Έχει φτάσει πλέον στο σημείο η Meghan να μην θέλει να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά. Απλά δεν αισθάνεται ασφαλής. Το δίλημμα έχει μετατοπιστεί τώρα στο αν η οικογένεια θα πρέπει να παρευρεθεί με αυξημένη ασφάλεια ή αν ο Harry θα πρέπει να πάει μόνος του".

Η πηγή πρόσθεσε: "Ο Harry δεν θέλει να συνεχίσει να κάνει μοναχικά ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα προτιμούσε να πραγματοποιούσε τακτικές επισκέψεις όλη η οικογένεια για να δει την οικογένειά του και να χτίσει γέφυρες, αλλά συμβαίνουν τόσα πολλά στο παρασκήνιο που αυτό δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή".

"Τόσο ο Harry όσο και η Meghan σχεδίαζαν να έρθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά όταν έγινε γνωστή η ακριβής ώρα και ημερομηνία της εμφάνισής τους [στην τελετή Invictus], άρχισε να επανεξετάζεται αυτή την ιδέα", ολοκληρώνει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε Επίσης