Βασίλισσα Mary | Έσπασε τον στιλιστικό της κανόνα

Το διαφορετικό look που επέλεξε η βασίλισσα Mary για τη νέα της solo εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τις στιλιστικές επιλογές που κάνει η βασίλισσα Mary είναι η βιωσιμότητα. Η 52χρονη βασίλισσα της Δανίας συνηθίζει να φορά ξανά σύνολο και φορέματα που έχει στη συλλογή της περισσότερο από μία δεκαετία.

Την περασμένη Τρίτη όμως η βασίλισσα Mary έσπασε τον κανόνα της στη νέα της δημόσια εμφάνιση. Επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε χρώμα μπλε κοβαλτίου από το λονδρέζικο brand The Fold.

Το ασύμμετρο σακάκι του κολάκευε τη σιλουέτα της ενώ συνδύασε το σύνολό της με μπλε Jimmy Choo ψηλοτάκουνες γόβες που αναβάθμισαν το look της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ξεχωριστά χρυσά σκουλαρίκια και δύο λεπτεπίλεπτα και πολύ προσωπικά κολιέ. Το ένα είχε τα αρχικά του συζύγου της βασιλιά Frederik και το άλλο τα αρχικά των τεσσάρων παιδιών τους: του 18χρονου Christian, της 16χρονης Isabella και των 13χρονων Vincent και Josephine.

Βασίλισσα Mary | Έσπασε τον στιλιστικό της κανόνα

Η βασίλισσα Mary βρέθηκε στην 20η επέτειο των Specialists του Εθνικού Μουσείου της Κοπεγχάγης. Ο οργανισμός αξιοποιεί τα ταλέντα των ανθρώπων με αυτισμό και μη νευροτυπικών στο εργασιακό περιβάλλον.

Η βασίλισσα Mary επέστρεψε στα επίσημα καθήκοντά της, μετά από το διάλειμμα για το καθολικό Πάσχα, την περασμένη εβδομάδα. 

Διαβάστε Επίσης