Έγκυος η Rajwa Al Saif | Το ευχάριστο μήνυμα του πρίγκιπα Hussein λίγο πριν οι δυο τους γίνουν για πρώτη φορά γονείς

Λίγο πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Hussein και η πριγκίπισσα Rajwa της Ιορδανίας θα γίνουν γονείς! Η βασιλική Χασεμιτική Αυλή ανακοίνωσε στις 10 Απριλίου ότι ο πρωτότοκος της βασίλισσας Ράνια και του βασιλιά Abdullah II και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι.

"Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή απευθύνει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στις Μεγαλειότητές τους Βασιλιά Abdullah II και Βασίλισσα Ράνια για την περίσταση αυτή και εύχεται στις Βασιλικές Υψηλότητές τους Πρίγκιπα Διάδοχο Al Hussein και Πριγκίπισσα Rajwa υγεία και ευτυχία καθώς καλωσορίζουν το μωρό τους", ανέφερε η Αυλή.

Με τη σειρά του, Hussein αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της βασιλικής αυλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram Story του γράφοντας: "Δόξα στον Αλλάχ, τον Κύριο των κόσμων... Αλλάχ, δώσε σε μένα και στην αγαπημένη μου σύζυγο μία πραγματικά ευτυχισμένη στιγμή".

Τα συναρπαστικά νέα του ζευγαριού για τον ερχομό του πρώτου καρπού του πραγματικά μεγάλου έρωτά τους έρχονται στο φως λίγο πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Ο Hussein παντρεύτηκε τη Rajwa τον περασμένο Ιούνιο σε μια ισλαμική τελετή γάμου που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Ζαχράν. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν μεταξύ των καλεσμένων του βασιλικού γάμου που κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της διεθνής κοινότητας πάνω τους. 

Διαβάστε Επίσης